
Μόλις μαθεύτηκε: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος μετά από σοβαρό ατύχημα – Εικόνες σοκ
Ένα απρόοπτο περιστατικό είχε η Σεμίνα Διγενή, η οποία αποκάλυψε μέσα από τα social media πως τραυματίστηκε στο δεξί της χέρι, προκαλώντας ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους.
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενημερώνοντας τους followers της για τον τραυματισμό της, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα.

Η ανάρτηση της Σεμίνας Διγενή για το ατύχημά της
Μάλιστα, η ίδια αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, αποκαλύπτοντας πως είχε ήδη προνοήσει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα έγραψε: «Ευτυχώς που έγραψα από χθες το κυριακάτικο άρθρο μου στον Ριζοσπάστη»!
Η ανάρτησή της συγκέντρωσε αμέσως δεκάδες σχόλια, με φίλους, συνεργάτες αλλά και διαδικτυακούς της ακόλουθους να της στέλνουν ευχές για γρήγορη ανάρρωση και περαστικά. Πολλοί στάθηκαν στο γεγονός πως, παρά τον τραυματισμό της, δεν έχασε το χιούμορ και τη θετική της διάθεση.
Ποια είναι η Σεμίνα Διγενή
Η Σεμίνα Διγενή έχει διαγράψει μία μακρά πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στη Σιένα και Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία στη Ρώμη, ενώ υπήρξε μέλος της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών Ιταλίας, STAMPA ESTERA. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής εργάστηκε σε μεγάλες εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης, όπως η «Ελευθεροτυπία», η «Αυγή», το «Έθνος της Κυριακής» και ο «Αδέσμευτος Τύπος», ενώ πέρασε και από σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ανάμεσά τους ο ΣΚΑΪ, ο ΑΝΤ1 και η ΕΡΤ.
Παράλληλα, υπήρξε αρχισυντάκτρια, project manager και παρουσιάστρια σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές, αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης από το 1982 έως και το 2009. Σε προσωπικό επίπεδο, υπήρξε σύζυγος του δημοσιογράφου Γιώργου Καραλή, με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη, τη σκηνοθέτιδα Κίρκη Καραλή.
Πηγή