Συγκλονίζει ο Ηλίας Ψινάκης για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Τον ήξερα από μικρούλη – Άφησε ένα τεράστιο κενό»

September 10, 2026

Η απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη έχει προκαλέσει έντονα συναισθήματα στον καλλιτεχνικό κόσμο, με τον Ηλία Ψινάκη να εκφράζει δημόσια τη θλίψη και τον σεβασμό του για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε τη μουσική με πάθος. Σε μια συγκινητική ανάρτηση, ο Ψινάκης θυμάται τις κοινές τους στιγμές και την αφοσίωση που τον συνόδευε από τα


Συγκλονίζει ο Ηλίας Ψινάκης για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Τον ήξερα από μικρούλη – Άφησε ένα τεράστιο κενό»


Διαφ.

Συγκινεί ο Ηλίας Ψινάκης για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Τον ήξερα από μικρούλη – Άφησε ένα τεράστιο κενό»

Με λόγια γεμάτα αγάπη και συγκίνηση αποχαιρέτησε ο Ηλίας Ψινάκης τον Γιώργο Μαζωνάκη, αναφερόμενος στη μακρόχρονη φιλία και τη στενή σχέση που τους συνέδεε εδώ και δεκαετίες.

Δείτε την ανάρτηση:

Αναλυτικά όσα έγραψε: “Τον Γιώργο τον ήξερα από μικρούλη. Ήμουν πάντα δίπλα του και τον στήριζα σε ό,τι ήθελε. Με εκτιμούσε και τον εκτιμούσα, με αγαπούσε και τον αγαπούσα. Ήμασταν φίλοι. μπορεί να έζησε και να έφυγε όπως ήθελε, αλλά σ’ εμάς, τους φίλους του, άφησε ένα τεράστιο κενό και υπέροχες αναμνήσεις από όλες αυτές τις δεκαετίες!”

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε ΓΙΑ ΤΟΝ αγαπημένο καλλιτέχνη μέσα από ένα ιδιαίτερα προσωπικό μήνυμα, αποκαλύπτοντας ότι τον γνώριζε από πολύ μικρή ηλικία και ότι όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν στο πλευρό του, στηρίζοντας τις επιλογές και τα όνειρά του.

«Τον Γιώργο τον ήξερα από μικρούλη. Ήμουν πάντα δίπλα του και τον στήριζα σε ό,τι ήθελε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Ψινάκης στάθηκε στην αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη που υπήρχε ανάμεσά τους, περιγράφοντας με λίγες αλλά δυνατές λέξεις τη σχέση τους.

«Με εκτιμούσε και τον εκτιμούσα, με αγαπούσε και τον αγαπούσα. Ήμασταν φίλοι», σημείωσε.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά του στο κενό που αφήνει πίσω του ο Γιώργος Μαζωνάκης. Όπως τόνισε, μπορεί να ακολούθησε στη ζωή του τον δρόμο που ο ίδιος επιθυμούσε, όμως για τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά του η απουσία του είναι μεγάλη.

«Μπορεί να έζησε και να έφυγε όπως ήθελε, αλλά σ’ εμάς, τους φίλους του, άφησε ένα τεράστιο κενό και υπέροχες αναμνήσεις από όλες αυτές τις δεκαετίες!», ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης.

Το μήνυμά του αποτυπώνει μια σχέση που ξεπερνούσε τα όρια μιας απλής επαγγελματικής γνωριμίας. Οι δυο τους μοιράστηκαν μια φιλία δεκαετιών, με τον Ηλία Ψινάκη να κρατά πλέον ως πολύτιμη παρακαταθήκη τις στιγμές και τις αναμνήσεις που έζησαν μαζί.

Ο αποχαιρετισμός του είναι λιτός αλλά βαθιά προσωπικός, φανερώνοντας τη συγκίνηση για την απώλεια ενός ανθρώπου που, όπως ο ίδιος περιγράφει, υπήρξε πραγματικός φίλος του για πολλά χρόνια.

O Νίκος Οικονομόπουλος αναβάλλεται την σημερινή συναυλία στο Θέατρο Πέτρας – Το μήνυμά του για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Σε αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, συναυλίας του στο Θέατρο Πέτρας προχώρησε ο Νίκος Οικονομόπουλος, μετά τον ξαφνικό θάνατο

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Αποποιήθηκε κάθε σχέση με το περιστατικό του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, ο παθολόγος γιατρός, ιδιοκτήτης της κλινικής, Stem Cell στο Κολωνάκι, όπου υπέστη

Θάνατος Μαζωνάκη: «Ήταν κάτι πολύ ακαριαίο, πολύ στιγμιαίο», λέει ο δικηγόρος του γιατρού

Θάνατος Μαζωνάκη: «Ήταν κάτι πολύ ακαριαίο, πολύ στιγμιαίο», λέει ο δικηγόρος του γιατρού

Αφέθηκε ελεύθερο το ζευγάρι των γιατρών της Stem Cell όπου υπέστη ανακοπή ο Γιώργος Μαζωνάκης

Προσωρινά ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο γιατροί που συνδέονται με το ιατρείο Stem Cell στο Κολωνάκι, όπου, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο Γιώργος

Πλασμαφαίρεση: Τι είναι, πότε εφαρμόζεται και πώς μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή ανακοπή

Η πλασμαφαίρεση είναι μια ιατρική διαδικασία κατά την οποία το αίμα περνά από ειδική επεξεργασία, με στόχο την απομάκρυνση ουσιών από το πλάσμα που μπορεί να


Πηγή