
Μόλις μαθεύτnκε για Ελένη Μενεγάκη – Τέλος η σχέση τους μετά από 18 xpόνια
Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη Όλγα Λαφαζάνη, αναφερόμενος τόσο στη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά όσο και στη μακροχρόνια επαγγελματική σχέση που είχε στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη.


Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η αποχώρησή του από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν είχε να κάνει με τη σχέση τους, αλλά κυρίως με το απαιτητικό ωράριο.
Εγώ συνεργαζόμουνα τα τελευταία χρόνια με τη Φαίη Σκορδά, την οποία τη λατρεύω. Είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω δουλέψει. Αλλά πραγματικά δεν μπορούσα άλλο να συνεχίσω. Δεν μπορούσα να ξυπνάω τόσο πρωί, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα σχολίασε και όσα γράφτηκαν γύρω από τη συνεργασία τους, σημειώνοντας πως τον ενοχλεί όταν δημοσιεύονται πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αναφερόμενος επίσης στη Δέσποινα Βανδή, με την οποία είχε συνεργασία, αποκάλυψε ότι στην αρχή υπήρξε μια μικρή ένταση μετά την αποχώρησή του. Στην αρχή δεν ήταν και πολύ okay, γιατί έφυγα λίγο απότομα. Έγινε ένα μπερδεματάκι, αλλά όλα καλά. Θα της στείλω τώρα μήνυμα και θα μου απαντήσει, είπε.
Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μίλησε και για τη μακροχρόνια συνεργασία που είχε με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία κράτησε σχεδόν δύο δεκαετίες.
Με την Ελένη πέρασα πάρα πολύ ωραία. Της χρωστάω πολύ μεγάλο μέρος της καριέρας μου. Ήταν ένας τεράστιος κύκλος, δεκαοχτώ χρόνων, και θεωρώ ότι απλά έκλεισε. Δεν έχουμε επικοινωνήσει έκτοτε, ούτε εγώ ούτε εκείνη. Αλλά μπορεί κάποια στιγμή να την πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι κάνει, γιατί δεν θα σου πω ότι δεν το έχω σκεφτεί, πρόσθεσε.
Το πρόβλημα υγείας της Ελένης Μενεγάκη που προκάλεσε ανησυχία
Η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη ανησύχησε τους fans της μετά την τελευταία δημοσίευση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και φανέρωσε το πρόβλημα υγείας της.
Μπορεί η αγαπημένη Ελένη Μενεγάκη να απέχει τα τελευταία χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, όμως διατηρεί ακόμη το φανατικό της κοινό, το οποίο δεν διστάζει να αλληλεπιδρά μαζί της με κάθε ευκαιρία μέσα από τα social media της παρουσιάστριας. Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που προκάλεσε ανησυχία.

Το πρόβλημα υγείας της Ελένης Μενεγάκη
Πιο ειδικά, η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να απέχει από την τηλεόραση, όμως δεν έχει σταματήσει να τραβάει το ενδιαφέρον του κοινού. Με μία δημοσίευση που ανέβασε στα social media, η παρουσιάστρια επανήλθε δυναμικά και, όπως ήταν αναμενόμενο, κάθε λεπτομέρεια σχολιάστηκε.
Το πρόβλημα υγείας της Ελένης Μενεγάκη που προκάλεσε ανησυχία
Φυσικά η Ελένη Μενεγάκη απάντησε σε αρκετά σχόλια, δείχνοντας ότι της έχει λείψει η αμεσότητα με τον κόσμο. Άλλωστε, τρεις δεκαετίες καθημερινής παρουσίας στην τηλεόραση δεν ξεχνιούνται εύκολα και η σύνδεση που έχτισε με το κοινό της παραμένει ισχυρή, ακόμη και εκτός γυαλιού.

Αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν ο νάρθηκας στο χέρι της. Τα σχόλια έπεσαν βροχή, με πολλούς να ρωτούν τι συνέβη. Η ίδια δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, όμως τόνισε πως δεν είναι κάτι σοβαρό: Όλα καλά, αυτό έχει σημασία!.
ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: ΘΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ;
Αίτημα αποφυλάκισης! Θα περάσει από επιτροπή πιστοποίησης αναπηρίας η ισοβίτισσα Ρούλα Πισπιρίγκου: Υπάρχει σκέψη για κατ’ οίκον έκτιση της ποινής
Τι λέει η δικηγόρος της. Εμφανίστηκε υποβασταζόμενη και με μπαστούνι στο Εφετείο.

Την συνέχιση της έκτισης της ποινής της σε άλλο, ειδικά διαμορφωμένο, μέρος εκτός φυλακής πρόκειται να αιτηθεί η παιδοκτόνος Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σε πρώτο βαθμό είχε κριθεί ένοχη για τις ανθρωποκτονίες και των δύο κοριτσιών και της είχε επιβληθεί ποινή δις ισόβιας κάθειρξης.
Σύμφωνα με τη Βάσω Πανταζή, δικηγόρο της καταδικασμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, αναμένεται να κινήσουν διαδικασίες προκειμένου να συνεχιστεί η έκτιση της ποινής και η κράτησή της εκτός φυλακών λόγω αυτοάνοσου νοσήματος με το οποίο έχει διαγνωστεί.
Προ μερικών ημερών η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε υποβασταζόμενη και με μπαστούνι στο Εφετείο, οπού είχε μεταφερθεί για να συνεχιστεί η δίκη για τους θανάτους των δύο παιδιών της, της Ίριδας και της Μαλένας.
Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω της δικηγόρου της έχει ζητήσει να εξεταστεί από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), προκειμένου να διαπιστωθεί το ποσοστό αναπηρίας της.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως το ποσοστό αναπηρίας της είναι μεγαλύτερο του 70% θα αιτηθεί την αποφυλάκισή της, με αποτέλεσμα αν το αίτημά της γίνει δεκτό, να εκτίσει την ποινή της υπό κράτηση και με βραχιολάκι, στο σπίτι της.

Η δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Βάσω Πανταζή τόνισε πως η εικόνα της πρωτοδίκως καταδικασμένης μητέρας αποδεικνύει ότι τα προβλήματα υγείας της είναι υπαρκτά και πολύ σοβαρά.
Το αυτοάνοσο την έχει οδηγήσει σε ακινησία και έχει τεράστιο ζήτημα ως προς την ισορροπία της και τη σταθερότητά της κατά το περπάτημα, πρόσθεσε η Βάσω Πανταζή.
Αναφορικά με το μπαστούνι το οποίο είχε μαζί της κατά την τελευταία μεταφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Εφετείο πέρασε από ειδική επιτροπή εντός του καταστήματος κράτησης και το οποίο της χορήγησαν για να μπορεί να μετακινείται.
Ένα τέτοιο μέσο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σαν όπλο, επομένως δεν υπήρχε περίπτωση να χορηγήσει κάποιος μπαστούνι αν πραγματικά δεν το είχε ανάγκη, συμπλήρωσε η Βάσω Πανταζή για την κατάσταση της υγείας της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Δείτε το βίντεο:

Αναφορικά με την αίτηση αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου η δικηγόρος της ανέφερε πως έχει ήδη υποβληθεί αίτημα να περάσει η εντολέας της από ΚΕΠΑ προκειμένου να διαπιστωθεί το ποσοστό αναπηρίας από το οποίο πάσχει.
Υπάρχουν μέρες που δεν μπορεί ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Θα κάνουμε τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ώστε να μη συνεχίσει την κράτηση εντός του καταστήματος κράτησης αλλά σε κάποιο άλλο ειδικό διαμορφωμένο μέρος, συμπλήρωσε η Βάσω Πανταζή αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης που έχει υποβάλει σε συνεργασία με την εντολέα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Πέθανε στο σπίτι της στην Εκάλη η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια του ελληνικού κινηματογράφου
-
Χάος στην Αττική – Παραλύει η κυκλοφορία
-
ΤΡΟΧΑΙΟ: Περιπολικό συγκρούστηκε με τρία ΙΧ – Δυστυχώς…