
Τεργιάκης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τη Μενεγάκη – «Πριν γεννήσει τη Μαρίνα μάς φώναξε στο καμαρίνι της»
Σήμερα (13/3), στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του σχολίασαν την ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram, μέσα από την οποία απάντησε διέψευσε τις φήμες χωρισμού από τον Ματέο Παντζόπουλο.
Η αποκάλυψη του Τάσου Τεργιάκη για την Ελένη Μενεγάκη
Με αφορμή την ανάρτησή της, ο Τάσος Τεργιακης αναφέρθηκε στη χρονιά που η Ελένη Μενεγάκη είχε γεννήσει τη μικρή Μαρίνα, λέγοντας πως όταν ήταν να αποχωρήσει από την εκπομπή είχε καλέσει εκείνον και τους συνεργάτες της στο καμαρίνι της προκειμένου να τους ενημερώσει για την απουσία της.

Μενεγάκη: Απάντησε στις φήμες χωρισμού με τον Παντζόπουλο – «Το θέμα τελειώνει εδώ!»
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Απόστολος έχει γιο – Η Μελισσάνθη μαθαίνει την αλήθεια
Μάλιστα, οπως τόνισε, μέχρι να τους μιλήσει η ίδια για αυτό το τόσο προσωπικό θέμα, κανείς στην εκπομπή δεν την είχε ρωτήσει για το μωρό, ενώ φαινόταν πως ήταν έγκυος.
«Πριν γεννήσει τη Μαρίνα μάς φώναξε στο καμαρίνι της μας είπε “θα λείψω για λίγες μέρες, θα είστε εσείς τώρα και θα παρουσιάζετε την εκπομπή”. Μέχρι εκείνη τη μέρα “όχι, δεν ρωτάγαμε για την εγκυμοσύνη -το βλέπαμε ότι ήταν έγκυος-, δεν ξέραμε αν είναι αγόρι η κορίτσι», αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μενεγάκη Ματέο
Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Η γνωριμία, ο κρυφός γάμος και η γέννηση της κόρης τους! Απίστευτο φωτορεπορτάζ
Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη
Μενεγάκη ανάρτηση χωρισμού
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν σε ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές αναφορές και «πληροφορίες» που αφορούν την προσωπική μου ζωή.

Οφείλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι πρόκειται για απολύτως ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα.
Στα 30 χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας δεν έχω επιλέξει ποτέ να απαντώ σε φήμες ούτε να εκθέτω την προσωπική μου ζωή στη δημόσια συζήτηση. Η στάση αυτή παραμένει η ίδια και σήμερα.
Με τον σύζυγό μου πορευόμαστε μαζί εδώ και 17 χρόνια, με σεβασμό στην οικογένειά μας και χωρίς ποτέ να έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα για τέτοιου είδους σενάρια.
Η αναπαραγωγή ανυπόστατων ισχυρισμών που αφορούν την οικογένειά μου – και ιδιαίτερα όταν σε αυτή υπάρχει και ένα μικρό παιδί – ξεπερνά κάθε όριο.
Η προσωπική μου ζωή δεν αποτελεί θέμα δημόσιου σχολιασμού.
Το θέμα τελειώνει εδώ.
Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μου απέναντι σε όσους συνεχίζουν να διακινούν ή να αναπαράγουν ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα.
Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη και αυτόν τον κούκλο μελαχρινό άντρα – Διέρρευσαν φωτογραφίες τους μαζί αγκαλιά και τα σχόλια που πήραν φωτιά
Η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε έναν παλιό της φίλο, χθες, Πέμπτη, το μεσημέρι και δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της.
Η Ελένη Μενεγάκη βόλτα μ’ έναν παλιό της φίλο
Η παρουσιάστρια που είναι πολύ ενεργή στα social media, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από τη βόλτα που έκανε με έναν καλό της φίλο.
Μάλιστα, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα «Στο τέλος της βόλτας βγάλαμε και μια φωτογραφία!».
Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη
Η είδηση της ημέρας
Μενεγάκη: «Οι κόρες μου δεν ξέρουν τα ελληνικά, πηγαίνουν σε ξένο σχολείο, έπαθα σоκ που έφτασε μέχρι σ’αυτές»
Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη και αυτόν τον κούκλο μελαχρινό άντρα – Διέρρευσαν φωτογραφίες τους μαζί αγκαλιά και τα σχόλια που πήραν φωτιά
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
«Οφείλω να δηλώσω…»: Η 1η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μετά τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της
-
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 5,5 ΡΙΧΤΕΡ
-
Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ από Μικρούτσικο για Μενεγάκη: “Τους κάλυπτα στο σπίτι μου”