
Ο Τάσος Δούσης είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ποιες δύο χώρες δεν θα ήθελε να ταξιδέψει ποτέ ξανά λόγω επικινδυνότητας
Ο Τάσος Δούσης είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ποιες δύο χώρες δεν θα ήθελε να ταξιδέψει ποτέ ξανά λόγω επικινδυνότητας
Ο Τάσος Δούσης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 27 Μαρτίου στο Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εννοείται τον ρώτησε για τα ταξίδια του και συγκεκριμένα αν υπάρχει κάποιο μέρος, στο οποίο εκείνος ένιωσε ότι κινδύνευσε. Η απάντησή του ήταν ότι υπάρχουν δύο χώρες, που ένιωσε ότι κινδύνευσε τόσο, που και να τον πλήρωναν, δεν θα πήγαινε ποτέ ξανά.
Η βρώμα, το φαγητό και το νερό
Η Ινδία και το Μπαγκλαντές είναι οι δύο χώρες, που δεν θα ξαναεπισκεπτόταν ο Τάσος Δούσης. Ο παρουσιαστής δεν μίλησε για επικινδυνότητα από εγκληματικότητα, αλλά από μικρόβια. Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι λόγω του μεγάλου πληθυσμού και της έλλειψης υποδομών, σε αυτές της χώρας υπάρχει αρκετή βρωμιά και δεν είναι έμπιστα ούτε το φαγητό και το νερό τους, ενώ οι άνθρωποι κάνουν μαζικά την ανάγκη τους στη μέση του δρόμου.
Αναλυτικά ο Τάσος Δούσης εξήγησε, γιατί δεν θέλει ποτέ ξανά να επισκεφτεί την Ινδία και το Μπαγκλαντές:
Εγώ και να με πληρώσεις δεν πάω Ινδία. Δηλαδή είναι προβληματική χώρα για εμένα η Ινδία. Έχω περάσει πάρα πολύ άσχημα. Έχω ταξιδέψει πριν από πάρα πολλά χρόνια, βέβαια, αλλά η Ινδία είναι από τους προορισμούς, που μπορείς να πάθεις πάρα πολύ μεγάλη ζημιά.
Ινδία, Μπαγκλαντές είναι από τις χώρες εκείνες, που αν κολλήσεις μικρόβιο, μπορεί να σε ακολουθεί για όλη σου τη ζωή. Να έχεις πρόβλημα δέκα χρόνια ολόκληρα μέχρι να ξεφύγεις. Είναι πραγματικά πρόβλημα η βρώμα, τα φαγητά, το νερό.
(…) Είχα πάει στην Ινδία πριν πάρα πολλά χρόνια. Παίρνω τον κουμπάρο μου τηλέφωνο και τα λοιπά, του λέω ‘Γεια σου, τι κάνεις;’, μου λέει ‘Πού είσαι;’, του λέω ‘Ινδία’. Μου λέει ‘Για σήκωσε το κεφάλι σου’, του λέω ‘Ναι’, μου λέει ‘Για δες. Μπροστά σου πόσοι κάνουν την ανάγκη του;’. Κατάλαβες. Στη μέση του δρόμου.
Είχα πάρει τρένο, για να πάω από Δελχί Βαρανάσι, και έτσι όπως ταξίδευα στο τρένο, το πρωί έβλεπα σειρές ολόκληρες ανθρώπων να κάνουν την ανάγκη τους πάνω στις γραμμές του τρένου. Τους βλέπαμε. (…) Εδώ σου μιλάω τώρα για τη λαϊκή αγορά, την κεντρική αγορά, ας πούμε, στο Δελχί, όπου κάνουν την ανάγκη τους. Γιατί δεν υπάρχουν υποδομές, ο κόσμος είναι πάρα πολύς και η Ινδία είναι από τις πιο επικίνδυνες χώρες.
…) Υπάρχει βαθμός επικινδυνότητας. Πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ στην Ινδία. Δηλαδή πάρα πάρα πολύ… Μπορεί να την πατήσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Το ίδιο και στο Κάιρο παλιότερα, πράγμα που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στην Αίγυπτο.
Δούσης για για τον θάνατο της καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: Φτιάχνουμε μικρούς εγκληματίες και δεν τρέχει κάστανο
Ο δημοσιογράφος βάζει στο κάδρο της ευθύνης τους γονείς που καλύπτουν την παραβατικότητα των παιδιών τους και την αδράνεια του Υπουργείου!
Ο Τάσος Δούσης φέρνει στο προσκήνιο το ζήτημα της σωματικής και ψυχικής καταπόνησης που βιώνουν οι εκπαιδευτικοί, μέσα από μια καυστική ανάρτηση για τον θάνατο της καθηγήτριας από τη Θεσσαλονίκη, Σοφίας Χρηστίδου.
Ο δημοσιογράφος ανέδειξε τις εφιαλτικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία, κατηγορώντας τους γονείς για την έλλειψη παιδείας που επιδεικνύουν οι μαθητές σήμερα, ενώ υποστήριξε πως η βία στα σχολεία είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής αποτυχίας.
Γιατί η κοινωνία πάει για καταστροφή όταν αφήνει τον εκπαιδευτικό απροστάτευτο
Προστατέψτε τους καθηγητές και τους δασκάλους βρείτε τους αληταράδες και τα κτήνη.
????Η κυρία Σοφία από την Θεσσαλονίκη δεν άντεξε.
Ξεκίνησε να διδάσκει με όνειρο την προσφορά της γνώσης.
????Όμως τα βλαστάρια σας είχαν αντίθετη γνώμη.
Οι μαθητές τις πετούσαν γάλα στην πλάτη. Τις εκσφενδόνιζαν σκουπίδια στο κεφάλι. Κραύγαζαν μέσα στην τάξη και έκαναν φασαρία σαν ζώα. Την κλείδωναν στην τάξη τις έφραζαν τον δρόμο με θρανία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτοκίνητο προσέκρουσε στην κεντρική πύλη του Λευκού Οίκου
Αυτοκίνητο προσέκρουσε στην κεντρική πύλη του Λευκού Οίκου
❤️Η γυναίκα πέρναγε βασανιστήρια και προσπαθούσε να βρει συμπαράσταση στην διεύθυνσηςτου σχολείου και στο υπουργείο παιδείας. Στου κουφού την πόρτα.
????Ρωτάω λοιπόν…
Θα ασχοληθούμε σοβαρά με την βία που δέχονται οι καθηγητές και οι δάσκαλοι στα σχολεία;
Το ξέρετε πως υπάρχουν εκπαιδευτικοί που φοβούνται να πάνε στο σχολείο;
❤️Ναι οι τσογλαναράδες σας (μας)έχουν ξεφύγει. Ναι τα μπουμπούκια μας έχουν γίνει κάφροι. Αλλά φταίει μόνο ο αληταράς; Όχι φταίμε και εμείς. Γονείς ντεμέκ.
????Σκατά στα μούτρα μας. Το παιδάκι μου δεν φταίει ήταν εριστικός ο δάσκαλος για αυτό του έσκασε τα λάστιχα
Τι λες ρε καραγκιοζη; Και καλά ο γονιός είναι ο γνωστός ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας. Το υπουργείο τι κάνει; Η πολιτεία τι κάνει για τα καθάρματα; Ως πότε ο μαθητής θα μπορεί να κάνει ότι γουστάρει χωρίς συνέπειες; Ως πότε θα μαθαίνουμε το καμάρι μας πως μπορεί να κάνει ότι γουστάρει χωρίς συνέπειες;
????Φτάσαμε στο σημείο αν βρεθεί κανένας εκπαιδευτικός να βάλει τάξη, να τον αποβάλουμε από το σχολείο.
????Τι ο δάσκαλος να υψώσει φωνή! Ή ο καθηγητής να βάλει όρια! Απευθείας να τον ξεσκίσουμε ακόμα και οι ηλίθιοι οι δημοσιογράφοι.
????Κατηγορούμενος κατευθείαν ο εκπαιδευτικός που θα φροντίσει να είναι αυστηρός στην τάξη. Έτσι τι κάνουμε; Μαθαίνουμε στο παιδί πως μπορεί να κάνει αρένα την τάξη χωρίς ποινές, χωρίς τιμωρία.
❤️Μαθηματικά αυτός ο μαθητής θα γίνει ένα μικρό κάθαρμα χωρίς σεβασμό όχι μόνο στον καθηγητή αλλά σε ΟΛΟΥΣ ακόμα και στους γονείς του ,με το πέρασμα του χρόνου.
????Φτιάχνουμε στο όνομα της ελευθερίας ,μικρούς εγκληματίες και δεν τρέχει κάστανο. Δεν μαθαίνουμε στο παιδί μας αυτονόητα πράγματα. Ναι ρε τσόγλανε θα σου φωνάξει ο δάσκαλος, δεν έγινε και τίποτα. Θα μπείς και μια τιμωρία. Πριν θυμώσεις κατάλαβε γιατί ο άνθρωπος σου έκανε παρατήρηση. Στο σχολείο πας για να γίνεις κομμάτι της κοινωνίας όχι ένας παραβατικός αληταράς.
❤️Όταν μια κοινωνία και πολιτεία αφήνει μια δασκάλα σαν την Σοφία Χριστίδου απροστάτευτη αυτή η κοινωνία πάει για καταστροφή. Στα παιδιά μας πρέπει να λέμε να σέβονται τους δασκάλους. Ο εκπαιδευτικός δεν πρέπει να φοβάται να πάει στο σχολείο.
????Για την αδικοχαμένη καθηγήτρια Γαλλικών Σοφία του 3ο Γελ Θεσσαλονίκης και για όλους τους εκπαιδευτικούς που δίνουν την ψυχή τους με αγάπη στην γνώση, έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Δούσης.
Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
«Λουκέτο» στη χώρα: Ανακοινώθηκε νέα απεργία – Ποιοι συμμετέχουν
-
Διακόπηκε η κυκλοφορία – Μεγάλη καραμπόλα οχημάτων ΤΩΡΑ – Αναφορές για τραυματίες
-
Μαρινέλλα: Το πιο γλυκό βίντεο με την κορυφαία ερμηνεύτρια να κοιμίζει την κόρη της Ήβης Αδάμου στην αγκαλιά της