
Θρίλερ στο Αλιβέρι: Νήπιο κατάπιε πετρέλαιο από μπουκάλι με λάθος σήμανση – Σώθηκε από θαύμα
Μια στιγμή απροσεξίας παραλίγο να μετατραπεί σε ανείπωτη τραγωδία στο Αλιβέρι, όταν ένα κοριτσάκι μόλις 18 μηνών κατάπιε ποσότητα πετρελαίου, προκαλώντας τον απόλυτο τρόμο στην οικογένειά του. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, μια ημέρα που θα έπρεπε να είναι γεμάτη χαρά, καθώς η οικογένεια είχε ταξιδέψει από την Αθήνα στην Εύβοια για τις εορταστικές διακοπές.

Σοκ στο Αλιβέρι
Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παιδί εντόπισε ένα μπουκάλι το οποίο περιείχε καύσιμη ύλη, όμως η εξωτερική του ετικέτα ανέγραφε κάτι εντελώς διαφορετικό και ακίνδυνο.
Αυτή η μοιραία σύγχυση οδήγησε το νήπιο στο να πιει το περιεχόμενο, προτού οι γονείς του προλάβουν να αντιδράσουν. Μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, το μετέφεραν έντρομοι στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.
Εκεί, το ιατρικό προσωπικό έδρασε με υποδειγματική ταχύτητα. Υποβλήθηκε αμέσως στις απαραίτητες πρώτες βοήθειες για την απομάκρυνση του υγρού από τον οργανισμό του, μια διαδικασία κρίσιμη για να αποφευχθεί η χημική πνευμονία ή περαιτέρω εσωτερικές βλάβες.
VIRAL
Σεισμός με ονόματα «φωτιά»: Η Λάουρα Κοβέσι «τινάζει» την κυβέρνηση στον αέρα – Ποιοι Υπουργοί και 20 Βουλευτές «καίγονται» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ με την δικογραφία του Μαΐου
Σεισμός με ονόματα «φωτιά»: Η Λάουρα Κοβέσι «τινάζει» την κυβέρνηση στον αέρα – Ποιοι Υπουργοί και 20 Βουλευτές «καίγονται» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ με την δικογραφία του Μαΐου
Τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη (2003)
Μακροχώρι Ημαθίας: Όταν μια ολόκληρη χώρα πάγωσε με 21 μαθητές να σκοτώνονται σε τροχαίο δυστύχημα
Έξωση σε ηλικιωμένους ΑμεΑ
Ντροπή απλά! Μέσα στις γιορτές έδιωξε ο ιδιοκτήτης ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το σπίτι του επειδή έληξε το συμβόλαιο – Μένουν σε παγκάκια
Στη συνέχεια, το παιδί διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα για εξειδικευμένη παρακολούθηση. Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται επί του παρόντος σταθερή.
Διαβάστε επίσης
Τραγωδία στην άσφαλτο: 15χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στους Παξούς ανήμερα του Πάσχα
Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές άνοιξαν δικογραφία για το συμβάν. Ο πατέρας οδηγήθηκε στο τμήμα με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, όπου κατέθεσε για το πώς το επικίνδυνο μπουκάλι βρέθηκε στα χέρια του παιδιού.
Μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ το περιστατικό υπενθυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο τον κίνδυνο που κρύβει η αποθήκευση χημικών σε μπουκάλια καθημερινής χρήσης.
Διπλή τραγωδία στο Αλιβέρι: Ανδρόγυνο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, αφήνουν πίσω τους τρία παιδιά
Το ζευγάρι συγκρούστηκε με τη μηχανή του μετωπικά με τζιπ – Ο άνδρας πέθανε ακαριαία ενώ η γυναίκα εξέπνευσε τα ξημερώματα μετά από μάχη που έδωσε με τα τραύματά της
Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Εύβοια μετά τη διπλή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Αλιβέρι, όταν μοτοσικλέτα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Λέπουρων.
Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο 45χρονος Γιάννης Καράπας, γνωστός δικαστικός επιμελητής και πατέρας τριών παιδιών, ενώ η σύζυγός του, 41χρονη Ευαγγελία Κρόκου, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και τη μεγάλη ανταπόκριση πολιτών στην έκκληση για αίμα, η γυναίκα υπέκυψε τελικά στα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 3:00.
Το ζευγάρι αφήνει πίσω του τρία ανήλικα παιδιά, με τη θλιβερή είδηση να σκορπίζει συγκίνηση και οδύνη στην τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η μοτοσικλέτα που επέβαινε το ζευγάρι επιχείρησε προσπέραση και συγκρούστηκε μετωπικά με το Ι.Χ. τζιπ που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που προκλήθηκε πυρκαγιά, καταστρέφοντας ολοσχερώς τα δύο οχήματα. Το δίκυκλο εκτινάχθηκε αρκετά μέτρα μακριά, μέσα σε χωράφι, ενώ ο οδηγός του σκοτώθηκε επί τόπου.
Διπλή τραγωδία στο Αλιβέρι: Ανδρόγυνο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, αφήνουν πίσω τους τρία παιδιά
Διπλή τραγωδία στο Αλιβέρι: Ανδρόγυνο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, αφήνουν πίσω τους τρία παιδιά
Η Ευαγγελία Κρόκου διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στη συνέχεια, σε κρίσιμη κατάσταση, στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε διπλή χειρουργική επέμβαση. Παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Λέπουρων διακόπηκε για αρκετές ώρες και σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές οχημάτων, ενώ οι εικόνες των κατεστραμμένων οχημάτων που κατέγραψε το evima.gr αποτυπώνουν την αγριότητα της σύγκρουσης. Η τοπική κοινωνία της Εύβοιας είναι συγκλονισμένη, ενώ οι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού θρηνούν την απώλειά τους.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Διαζύγιο για Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσά; Η εμφάνιση του επιχειρηματία που συζητήθηκε
-
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΗΧΗΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ…
-
Η πιο μεγάλη BOMBA του ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποια ηχηρά ονόματα έχει η δικογραφία του Μαΐου που θα ταρακουνήσει την κυβέρνηση