Όχι μόνο αλκοόλ: Αυτές είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον συλληφθέντα Άρη Μουγκόπετρο

August 30, 2026

Συνελήφθη ο μουσικός Άρης Μουγκόπετρος έπειτα από έλεγχο της Τροχαίας στην Αθήνα, καθώς βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ και υπερέβαινε το επιτρεπόμενο όριο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, αντιμετωπίζει και άλλες σοβαρές κατηγορίες λόγω της ταχύτητας με την οποία κινούν


Όχι μόνο αλκοόλ: Αυτές είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον συλληφθέντα Άρη Μουγκόπετρο


Διαφ.

Θετικός σε αλκοτέστ βρέθηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος, σε έλεγχο που υπεβλήθη από την Τροχαία τα ξημερώματα της Κυριακής σε περιοχή της Αθήνας.

Ο μουσικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε αρκετά πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος φαίνεται πως κινούνταν και με μεγάλη ταχύτητα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δείτε ακόμη

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, η Μάντλιν Βερονίκ Ντέιλι είχε πάρει τον γιο της από το Γουαϊόμινγκ και τον είχε μεταφέρει στο Νέο Μεξικό, παραβιάζοντας δικαστική απόφαση που είχε παραχωρήσει προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού στον πατέρα του.

Η ίδια παραδέχθηκε αργότερα στους ερευνητές ότι σκότωσε τον Μπέιζιλ μέσα σε τροχόσπιτο στο Νέο Μεξικό και φέρεται να δήλωσε πως θεωρούσε ότι η πράξη της «άξιζε τον κόπο».

Η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια

Ο πατέρας του βρέφους, Τζέικ Στόνερ, είχε αναφέρει στις Αρχές ότι είχε δει για τελευταία φορά τον γιο του στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η Ντέιλι είχε φύγει μαζί με το παιδί, παρά τη δικαστική απόφαση, υποστηρίζοντας αργότερα στους αστυνομικούς ότι δεν επρόκειτο να επιτρέψει στο τότε οκτώ μηνών μωρό της να μετακινείται δύο φορές κάθε μήνα από τη Νεμπράσκα στο Γουαϊόμινγκ.

Η 36χρονη είχε πάρει τον Μπέιζιλ από το Γουαϊόμινγκ και τον είχε μεταφέρει στο Νέο Μεξικό, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της για αρπαγή του παιδιού.

Εντοπίστηκε μετά από αίτηση για εργασία

Οι Αρχές κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν τη Ντέιλι στις 23 Δεκεμβρίου 2025, σε χώρο όπου βρίσκονταν τροχόσπιτα κοντά στο Σίλβερ Σίτι του Νέου Μεξικού.

Η γυναίκα είχε κάνει αίτηση για εργασία στην περιοχή. Κατά τον έλεγχο του ιστορικού της, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι υπήρχε ενεργό ένταλμα σύλληψης σε βάρος της σχετικά με την αρπαγή του παιδιού.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, είδαν τη 36χρονη να τρέχει προς ένα τροχόσπιτο. Οι δυνάμεις ασφαλείας περικύκλωσαν το όχημα, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την έκδοση του απαραίτητου εντάλματος, ώστε να μπορέσουν να εισέλθουν στο τροχόσπιτο.

Ο πυροβολισμός μέσα στο τροχόσπιτο

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί άκουσαν έναν πυροβολισμό.

Όταν εισέβαλαν στο τροχόσπιτο, εντόπισαν τον Μπέιζιλ θανάσιμα τραυματισμένο από πυροβολισμό με πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών. Όπως αναφέρεται στα στοιχεία της δικογραφίας, το βρέφος είχε δεχθεί τον πυροβολισμό στο πρόσωπο.

Μετά τον πυροβολισμό του παιδιού, η Ντέιλι επιχείρησε να στρέψει το όπλο εναντίον του εαυτού της. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και να τη συλλάβουν.

«Ο Τζέικ δεν μπορεί να πάρει τον Μπέιζιλ»

Μετά τη σύλληψή της, η 36χρονη φέρεται να υποστήριξε στους ερευνητές ότι πίστευε πως με τις ενέργειές της προσπαθούσε να κρατήσει τον γιο της «ασφαλή».

Όταν οι ερευνητές τη ρώτησαν τι σκέφτηκε τη στιγμή που είδε τους αστυνομικούς να πλησιάζουν στο τροχόσπιτο, φέρεται να απάντησε: «Ο Τζέικ δεν μπορεί να πάρει τον Μπέιζιλ».

Παράλληλα, η Ντέιλι διατύπωσε ισχυρισμούς που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με τους οποίους το παιδί θα κινδύνευε και θα κακοποιούνταν σεξουαλικά εάν εκείνη έβγαινε από το τροχόσπιτο μαζί του.

Η ίδια υποστήριξε ακόμη ότι ο πατέρας του παιδιού «δεν ήθελε ποτέ να έχει καμία σχέση» με τον Μπέιζιλ, ούτε σε οικονομικό ούτε σε σωματικό ή συναισθηματικό επίπεδο.

Η επίμαχη δήλωση της 36χρονης

Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στο ένταλμα σύλληψης, η Ντέιλι είπε επίσης στους ερευνητές ότι θεωρούσε την πράξη της «άξια τον κόπο», καθώς με αυτόν τον τρόπο ο πατέρας του παιδιού και οι συγγενείς του από την πλευρά του δεν θα μπορούσαν ποτέ να αποκτήσουν τον Μπέιζιλ.

Δήλωσε ένοχη για φόνο πρώτου βαθμού

Η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και η Μάντλιν Βερονίκ Ντέιλι δήλωσε ένοχη για φόνο πρώτου βαθμού τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, ενώπιον δικαστηρίου στο Σίλβερ Σίτι του Νέου Μεξικού.

Ο δικαστής έκανε δεκτούς τους όρους της συμφωνίας ομολογίας ενοχής. Ωστόσο, αποφάσισε να ακολουθηθεί ξεχωριστή διαδικασία για την ανακοίνωση της ποινής, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο για να εξετάσει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

Η 36χρονη αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης, η οποία αποτελεί τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή στο Νέο Μεξικό για φόνο πρώτου βαθμού.

Σοκ σε Εκάλη και Αγία Παρασκευή: Μόλις μαθεύτηκε για την οικιακή βοηθό από την Αλβανία

Σοκ σε Εκάλη και Αγία Παρασκευή: Μόλις μαθεύτηκε για την οικιακή βοηθό από την Αλβανία

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πώς κινείται μετά την άγρια επίθεση από τον σκύλο – Η επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του, τι ισχυρίζεται για το λουρί – Bívτεο

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πώς κινείται μετά την άγρια επίθεση από τον σκύλο – Η επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του, τι ισχυρίζεται για το λουρί – Bívτεο

ΣΟΚ για Σάκη Κατσούλη: «Θα μου λείψεις περισσότερο απ’ όσο μπορούν να πουν οι λέξεις»

Μια πολύ δύσκολη στιγμή περνά ο Σάκης Κατσούλης, καθώς έχασε ξαφνικά τον αγαπημένο του θείο.

Συνελήφθη ο Άρης Μουγκοπέτρος στην Αθήνα – Τι έκανε

Στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου προχώρησαν αστυνομικοί στην Αθήνα, έπειτα από έλεγχο της Τροχαίας κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μουσικός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, με την ένδειξη να ξεπερνά το 0,7 mg/l, επίπεδο που βρίσκεται πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι […]

«Αδεpφέ μου» Συγκινεί ο Καρέτσας για Κωνσταντέλια – Η ανάρτησή του

«Αδεpφέ μου» Συγκινεί ο Καρέτσας για Κωνσταντέλια – Η ανάρτησή του


Πηγή