Δάκρυα για την Πόπη που «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή 

October 7, 2026

Η ξαφνική απώλεια της Πόπης Μαριδάκη έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία του Μοχού, προκαλώντας θλίψη και συγκίνηση στους συγγενείς και φίλους της. Στη μόλις 45 ετών ζωή της, η Πόπη άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στους γύρω της, με την είδηση του θανάτου της να συγκεντρώνει πλήθος κόσμου που ετοιμάζεται να της π


Δάκρυα για την Πόπη που «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή 


Διαφ.

Κρήτη: Δάκρυα στον Μοχό για την Πόπη που «έφυγε» πρόωρα στα 45 της χρόνια

Δάκρυα για την Πόπη που «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή – Αύριο το τελευταίο «αντίο»

Βαρύ είναι το κλίμα στον Μοχό του Δήμου Χερσονήσου, μετά την είδηση του θανάτου της Πόπης Μαριδάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών.

Η είδηση της απώλειάς της προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία, με συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που τη γνώριζαν να ετοιμάζονται να της πουν το τελευταίο «αντίο».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Μοχό του Δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου. Εκεί αναμένεται να βρεθούν οι δικοί της άνθρωποι για να την αποχαιρετήσουν και να σταθούν στο πλευρό της οικογένειάς της αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η σορός στο σπίτι της οικογένειας στη Σταλίδα

Πριν από την κηδεία, δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να αποχαιρετήσουν την 45χρονη στο σπίτι της οικογένειάς της στη Σταλίδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιοποιηθεί, η σορός βρίσκεται στην οικογενειακή οικία από το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής να μπορέσουν να προσέλθουν και να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους οικείους της.

Ο πρόωρος θάνατος της Πόπης Μαριδάκη έχει προκαλέσει συγκίνηση τόσο στον Μοχό όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου. Η ηλικία της, μόλις 45 ετών, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την είδηση για τους ανθρώπους που την αποχαιρετούν.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες ή την αιτία του θανάτου της. Οι ανακοινώσεις που έχουν δημοσιευτεί επικεντρώνονται στην απώλειά της και στις λεπτομέρειες της εξόδιου ακολουθίας.

Το τελευταίο «αντίο» θα ειπωθεί το απόγευμα της Τετάρτης στον Μοχό, με την οικογένεια να αποχαιρετά την Πόπη Μαριδάκη έχοντας στο πλευρό της συγγενείς, φίλους και κατοίκους της περιοχής. Μια γυναίκα που έφυγε από τη ζωή σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία, αφήνοντας πίσω της ανθρώπους που σήμερα καλούνται να διαχειριστούν την απώλειά της.

«Ο ψεύτης και ο κ…»: Η πρώτη αντίδραση όλο νόημα Καρατζαφέρη για τη σύλληψη Καμπούρη

«Ο ψεύτης και ο κ…»: Η πρώτη αντίδραση όλο νόημα Καρατζαφέρη για τη σύλληψη Καμπούρη

Άρης Μουγκοπέτρος: «Όταν βγαίνεις έξω και σε παίρνει αγκαλιά ένας παππούς και κλαίει για τον πόνο σου, αυτό είναι κάτι μοναδικό»

«Ευχαριστώ τον Θεό που με έχει κάνει να ζήσω αυτά που έχω ζήσει μέχρι στιγμής» είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Μουγκοπέτρος.

Η μητέρα της Ειρήνη Μουρτζούκου έκανε αγωγή στο Δημόσιο – Ο λόγος που ζητά 500.000 ευρώ

«Οι ιατροδικαστές συγκάλυψαν τις δολοφονίες των εγγονών μου», ισχυρίζεται η Καλλιόπη Αναγνωστοπούλου.

Αποκάλυψη σoκ για γνωστή παρουσιάστρια από Ρακιντζή: Πήρε φόρεμα για εκδήλωση και…

Αποκάλυψη σoκ για γνωστή παρουσιάστρια από Ρακιντζή: Πήρε φόρεμα για εκδήλωση και…

Λάκης Λαζόπουλος: «O Θεός την 7η μέρα έφτιαξε τον Λιάγκα»

Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τον Νίκο Συρίγο. Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και


Πηγή