Αδιανόnτο άρθρο αρχιμανδρίτη για τον γάμο Κασσελάκη, Τάιλερ – Βαρύς τίτλος που προκαλεί αντιδράσεις

October 19, 2023

Αδιανόnτο άρθρο αρχιμανδρίτη για τον γάμο Κασσελάκη, Τάιλερ – Βαρύς τίτλος που προκαλεί αντιδράσεις


Διαφ.

Σε ένα ομοφοβικό κείμενο στο ekklisiaonline, ο αρχιμανδρίτης ειρωνεύεται τον γάμο λέγοντας ότι παρανυφάκι θα είναι το σκυλάκι τους, η Φάρλι, και ότι στην γαμήλια τελετή και δεξίωση “θα παρευρεθούν όλοι οι βαρύμαγκες του αντρικού πληθυσμού”.

Στο κείμενό του γράφει:

“Τω καιρώ εκείνω γάμος εγένετο εν Χάμπτονς της Νέας Υόρκης

Χτες, όλος χαρά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης Στέφανος ανακοίνωσε ότι επιτέλους θα νομιμοποιήσει τον δεσμό του με τον εκλεκτό της καρδιάς του, τον Τέηλερ. Παρανυφάκι θα ‘ναι φυσικά το σκυλάκι τους ενώ στην γαμήλια τελετή και δεξίωση θα παρευρεθούν όλοι οι βαρύμαγκες του αντρικού πληθυσμού.

Όλος ο πλανήτης μένει να παρακολουθεί άναυδος τις εξελίξεις στο Ισραήλ, αλλά ο Στέφανος μας τον χαβά του. Έχει την κάψα του να αποκατασταθεί μην τυχόν μείνει στο ράφι και τον λένε γεροντοκόρη ή γεροντοπαλήκαρο.

Εξάλλου, δεν γίνεται να ζει πια και να συγκατοικεί με τον καλό του χωρίς την ευλογία της πολιτείας. Πώς θα αποκτήσει έπειτα τα δίδυμα αγόρια που ονειρεύεται;
Ίσως η συνάντηση του με τον Σταμάτη Κραουνάκη να τον ενεθάρρυνε να κάνει το επόμενο βήμα καλλιτεχνικά.

Όμως, αντί να κάθεται να ασχολείται με τα του γάμου του, ως δημόσιος και πολιτικός άνδρας, είχε ιερό χρέος να κάτσει κάτω στην καρέκλα και να μελετήσει λίγο τι μέτρα πρέπει να προωθήσει για το ξεχαρβάλωμα της ελληνικής κοινωνίας.

Πρέπει να αφήσει το στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου ως καινοτόμος και γι’ αυτό πρέπει να εφαρμόσει καλά όσα του υπαγορεύει η νέα τάξη πραγμάτων.

Πρέπει ακόμα να αφήσει το αμερικανικό αξάντ και να μάθει λίγο τα της ελληνικής πραγματικότητας.

Έτσι είναι σίγουρο ότι θα γίνει πρωθυπουργός και θα καθίσει αναπαυτικά στην καρέκλα με τους τροχούς.

Εμείς εκ της θέσεώς μας να του ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον και όλα ρόδινα!

Καλά κουρέματα!

Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: