Εκείνος 83 κι αυτή…: Η τεράστια διαφορά ηλικίας του Κων/νου Πλεύρη από τη παίκτρια My Style Rocks σύντροφό του

October 19, 2023

Εκείνος 83 κι αυτή…: Η τεράστια διαφορά ηλικίας του Κων/νου Πλεύρη από τη παίκτρια My Style Rocks σύντροφό του


Διαφ.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παντρεύεται τη 49χρονη τραγουδίστρια Γεωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα, που έχει συμμετάσχει το 2020 στο “My Style Rocks”, όπως αναφέρει η εφημερίδα “On Time”.

Θα ντυθεί γαμπρός;

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πατέρας του βουλευτή και πρώην υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, τον τελευταίο καιρό, βρίσκεται σε σχέση με την τραγουδίστρια και μάλιστα σκέφτεται σοβαρά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, η 49χρονη διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσιεύματα, αλλά επιβεβαίωσε ότι υπάρχει φλερτ με τον 83χρονο νομικό και πολιτικό.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον φημολογούμενη γάμο του
Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, ούτε επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει το ρεπορτάζ.

Εκτός από το καλλιτεχνικό της ταλέντο και τη φωνή της, η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολέγιο, έχει τελειώσει αισθητικός σε ΙΕΚ και στα 43 της σπούδασε υποκριτική, ενώ νωρίτερα, είχε πάει σε πρακτορείο μοντέλων, ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις ως μοντέλο χεριών και ποδιών.

Σε ηλικία 20 ετών ξεκίνησε το τραγούδι, με το οποίο ασχολήθηκε για περίπου 15 χρόνια, αλλά το σταμάτησε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, εξαιτίας των προβλημάτων που εμφάνισε στη φωνή της από τη στενοχώρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: