O Νίκος Μουρατίδης ¨δικάζει” απροκάλυπτα τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: “Έλεoς βρε αγόρι μου, σταμάτα να κλέβεις, φτάνει”

March 29, 2024
Ο Νίκος Μουρατίδης κατηγορεί ανοιχτά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: Παρακαλώ σε, σταμάτα τις κλοπές, αρκεί.

O Νίκος Μουρατίδης ¨δικάζει” απροκάλυπτα τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: “Έλεoς βρε αγόρι μου, σταμάτα να κλέβεις, φτάνει”


Διαφ.

Ο Νίκος Μουρατίδης παίρνει θέση κατά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, καταγγέλλοντας δημόσια τον δημιουργό της νέας τηλεοπτικής σειράς Maestro, η οποία αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή της στο MEGA και στο Netflix την 16η Μαΐου. Ο Μουρατίδης, μέσω αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επιρρίπτει ευθύνες στον Παπακαλιάτη για πνευματική κλοπή, ισχυριζόμενος ότι αντιγράφει ιδέες, σκηνές, διαλόγους και πια και εικόνες.

 Τα όσα ανέφερε

Σε δημοσίευση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Μουρατίδης κατηγορεί τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, πως κλέβει ιδέες, σκηνές και διαλόγους και πλέον και φωτογραφίες.

Η επίμαχη ανάρτηση του Μουρατίδη συνοδεύεται από δύο συγκριτικές εικόνες: η πρώτη απεικονίζει μια σκηνή από την ταινία του Μπράντλεϊ Κούπερ, επίσης με τίτλο Maestro, ενώ η δεύτερη εικόνα παρουσιάζει τον Παπακαλιάτη σε μια σκηνή από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά. Η κίνηση αυτή του Μουρατίδη ανάγκασε την παραγωγή και τους θαυμαστές να επανεξετάσουν τις πηγές έμπνευσης και τις δημιουργικές διαδικασίες πίσω από τη δημιουργία της σειράς.

Δείτε την ανάρτησή του:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: