Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: “Μικρός πίστευα πως ήμουν γοργόνα. Κατάλαβα ότι αυτά που μου αρέσουν δεν είναι αποδεκτά”

March 29, 2024
Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Στην παιδική μου ηλικία νόμιζα πως ήμουν γοργόνα. Αντιλήφθηκα ότι αυτά που μου αρέσουν δεν είναι αποδεκτά.

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: “Μικρός πίστευα πως ήμουν γοργόνα. Κατάλαβα ότι αυτά που μου αρέσουν δεν είναι αποδεκτά”


Διαφ.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, Milky Way βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μιλώντας για την ανατρεπτική σειρά που διαλύει τα στερεότυπα αλλά και για τη ζωή του.

Όσα ανέφερε

Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα για να δεις τι σου αρέσει και φυσικά πολλές φορές να κάνεις λάθος, είναι επιτρεπτό.

Θα πρέπει και από το σχολείο και από την οικογένεια να σου δίνεται όλη η γκάμα για να δεις τι σου ταιριάζει και να πας προς τα εκεί.

Αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει, είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα. Εγώ ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό.

Και ήταν και λογικό, γιατί τα ερεθίσματα που έπαιρνα από γύρω μου δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν και ήθελα να κάνω, σχολίασε ο νεαρός ηθοποιός.

Από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω όσο με θυμάμαι είναι ότι πίστευα ότι είμαι γοργόνα, από 4 ετών.

Δεν είναι ότι ήθελα να είμαι κορίτσι ή αγόρι, ήθελα να είμαι αυτό το πλάσμα. Είχα δει μια ταινία με τη Ντάριλ Χάνα και νόμιζα ότι θα μπω στη μπανιέρα και μόλις βραχώ θα βγάλω ουρά.

Από αυτό που μου έδειχναν οι άλλοι, με έκαναν να καταλάβω ότι δεν ήταν κάτι σωστό αυτό. Κατάλαβα ότι αυτά που μου αρέσουν και δεν είναι αποδεκτά, θα πρέπει να τα κρατήσω για τον εαυτό μου και να τα κάνω σε έναν ιδιωτικό χώρο, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: