«Τρώω μόνο 5 συγκεκριμένα γεύματα»: Έτσι «ξεφούσκωσε» ο Μάρκος Σεφερλής και από 100 κιλά έπεσε στα 87

April 3, 2024

«Τρώω μόνο 5 συγκεκριμένα γεύματα»: Έτσι «ξεφούσκωσε» ο Μάρκος Σεφερλής και από 100 κιλά έπεσε στα 87


Διαφ.

Ο Μάρκος Σεφερλής ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, με αποτέλεσμα να χάσει πάνω από 10 κιλά και να χαίρεται τη νέα του εμφάνιση.

Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά

Βέβαια, έχει πάντα δίπλα του τη γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά, η οποία φροντίζει αρκετά την εμφάνισή της, διαθέτοντας ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της σόουμπιζ για αυτό και έβαλε σε αυστηρή διατροφή και τον σύζυγό της.

Όπως είχε υπογραμμίσει στο παρελθόν ο ηθοποιός «έχασα δύο κιλά την τελευταία εβδομάδα, ξεφούσκωσα, πηγαίνω κάθε εβδομάδα, με βλέπει, μου λέει πού πρέπει να χάσω και είναι μία εξειδικευμένη δίαιτα, δεν είναι γενική…».

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει στόχο να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τα τηγανητά και τα γλυκά, τα οποία είναι και αυτά που του προσθέτουν περιττά κιλά.

Πως έχασε τα κιλά ο Μάρκος Σεφερλής

Μάλιστα, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε επισημάνει «έχασα 10 κιλά κάνοντας δίαιτα και γυμναστική. Κάνουμε γυμναστική μαζί με τη Έλενα, αλλά με διαφορετικές ασκήσεις. Κάνω και διατροφή. Τρώω 5 γεύματα. Ομελέτα με ασπράδια, κοτόπουλο η ψάρι και το βράδυ έχω ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα και μετά πάλι μια ομελέτα με ασπράδια. Επειδή έχω σκοπό να ανεβάσω την Τούτσι που είναι το αγαπημένο μου μιούζικαλ και θέλω να είμαι αδύνατος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: