Τα χρόνια της αθωότητας: Μαρία Καβογιάννη και Καίτη Κωνσταντίνου, στα λευκά, 30 χρόνια πριν σε ένα σπάνιο κλικ

April 10, 2024

Τα χρόνια της αθωότητας: Μαρία Καβογιάννη και Καίτη Κωνσταντίνου, στα λευκά, 30 χρόνια πριν σε ένα σπάνιο κλικ


Διαφ.

35 χρόνια πριν. Δύο νεαρά κορίτσια με λευκά φορέματα σε ένα ανοιχτό θέατρο κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην υποκριτική. Η φιλία τους μόλις ξεκινούσε. Και κρατά ακόμα.

Αυτές οι δύο γυναίκες έμελλε να συνεργαστούν σε μια επιτυχία που σφράγισε την μυθοπλασία την χρυσή εποχή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Με μια φωτογραφία γυρίσαμε τον χρόνο πίσω: η Μαρία Καβογιάννη και η Καίτη Κωνσταντίνου φωτογραφίζονται μαζί τρεις δεκαετίες πριν, την περίοδο που συμμετείχαν στις Τρωάδες, το 1987 (Σκηνοθέτις: Ασπασία Παπαθανασίου, Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου).

Στο σπάνιο αυτό κλικ βλέπουμε (από αριστερά) την Μαρία Καβογιάννη, την Μελίνα Μποτέλλη, την Ζαχαρούλα Οικονόμου και την -μελαχρινή, τότε- Καίτη Κωνσταντίνου.

Σχεδόν μια δεκαετία μετά, ένας τηλεοπτικός ρόλος, έμελλε να αλλάξει για πάντα την πορεία τους: η σειρά Εγκλήματα (ΑΝΤ1,1998-2000) μπορεί να τις καθιέρωσε στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού ως την Κορίνα και την Σωσώ, ωστόσο, οι δύο τους ήδη είχαν διανύσει αρκετά βήματα στην καριέρα τους, μέσα από συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις.

Δείτε την ανάρτηση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: