Πώς είναι σήμερα η Έλλη Ρούσου, η δικηγόρος της Ελένης Βλαχάκη – Η συνάντηση κορυφής της Ελένης Φιλίππα με τον Χάρη Ρώμα

April 10, 2024

Πώς είναι σήμερα η Έλλη Ρούσου, η δικηγόρος της Ελένης Βλαχάκη – Η συνάντηση κορυφής της Ελένης Φιλίππα με τον Χάρη Ρώμα


Διαφ.

Η σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης, έχει αφήσει εποχή και το λιθαράκι τους σε αυτό έχουν βάλει όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν σε αυτή, καθώς υποδύθηκαν τους ρόλους τους με τέτοιο τρόπο που έκαναν τους τηλεθεατές να ταυτίζονται μαζί τους και να γελούν ασταμάτητα. Γι’ αυτό άλλωστε συνεχίζει να προβάλλεται μέχρι και σήμερα και να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμα και τώρα.

Στο cast, λοιπόν, βρισκόταν και η Ελένη Φιλίππα, η οποία υποδυόταν την Έλλη Ρούσου, την δικηγόρο της Ελένης Βλαχάκη, που είχε μεγάλη αδυναμία στους άντρες και είχε αναπτύξει κάποτε και ένα μικρό ειδύλλιο με τον Νικόλα, τον μπάρμαν της παρέας.

Η σημερινή εικόνα της “Έλλης Ρούσου” από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Η ίδια έχει μείνει μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης και των media γενικότερα, τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ενώ είχε επιλέξει να δουλεύει κυρίως στο θέατρο. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε, όμως, πριν από μερικές ημέρες στο θέατρο Αλκμήνη, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την παράσταση “Απολυμένη”, με πρωταγωνίστρια την καλή της φίλη, Βάσω Γουλιελμάκη.

Εκεί βρέθηκε και ο Χάρης Ρώμας και η συνάντησή τους μετά από τόσα χρόνια ήταν ό,τι πιο τρυφερό. Αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν, ενώ πόζαραν και στην κάμερα. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στην ηθοποιό, μόνο που αντί για μαύρα μαλλιά, έχει πλέον σκούρα κόκκινα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: