"Σιγά την Ελένη Μενεγάκη": Δίκασε Μαρία Αντωνά ο Λιάγκας για το … κυνηγητό με τις κάμερες

April 11, 2024

"Σιγά την Ελένη Μενεγάκη": Δίκασε Μαρία Αντωνά ο Λιάγκας για το … κυνηγητό με τις κάμερες


Διαφ.

Την Τετάρτη 10/4 σχολιάστηκε στο Πρωινό η είδηση χωρισμού της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη μετά από 6 χρόνια σχέσης. Η πρώτη αντίδραση μάλιστα της ραδιοφωνικής παραγωγού αφήνει να εννοηθεί, πως θέλει χρόνο και να μην κάνει δηλώσεις.

Μάλιστα την Τρίτη 9/4 με το που έγινε γνωστή η είδηση – η Μαρία Αντωνά δέχτηκε ”πέσιμο” από ρεπόρτερς (δείτε εδώ πως αντέδραση η ίδια) κάτι που σχολιάστηκε έντονα από τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως η Μαρία Αντωνά του είναι πολύ συμπαθής, ωστόσο τόνισε πως δε γίνεται να εκθέτεις σε τέτοιο βαθμό την προσωπική σου ζωή και στις δυσκολίες να μην σε πλησιάζουν οι δημοσιογράφοι.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

«Εγώ τη συμπαθώ πολύ τη Μαρία. Αυτό, είναι υπερβολή αν το βλέπει κανένας από το εξωτερικό, θα νομίζει ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη και δεν είναι. Εννοώ δεν είναι η σούπερ σταρ στην Ελλάδα, που την κυνηγάνε από πίσω οι 10 κάμερες.

Επειδή η χώρα είναι μικρή και η showbiz καλώς ή κακώς αυτή είναι, είναι οι άνθρωποι που πάνε στα ριάλιτι, οι όμορφοι άνθρωποι που κάνουν σχέσεις και που δημοσιοποιούν τις σχέσεις τους. Επειδή λέει ο λαός, όταν κατουράς στη θάλασσα το βρίσκεις στο αλάτι μετά, όταν ανοίγεις την κερκόπορτα της προσωπικής σου ζωής… Σας συμβουλεύω ως μεγαλύτερός – όχι επαγγελματικά – ηλικιακά, σας συμβουλεύω να κρατάτε όσο το δυνατόν περισσότερο για εσάς την προσωπική σας ζωή.

Μην αντιδράει η Μαρία, που την κυνηγάνε 10 ρεπόρτερς. Όταν προβάλλουμε τη ζωή μας για να αυξήσουμε τους followers – και δεν το λέω τώρα για τη Μαρία – για να κάνουμε κλικς και να κάνουμε εμπορικούλια είναι καλά και τώρα δε μπορεί να έρθει ο δημοσιογράφος; Δεν έχει δικαίωμα μετά να πεις μην ασχολείσαι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και σάιτ και λέει το μικρό και το κοντό του και να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα και ιστορίες οι οποίες δεν είναι παρά μόνο της φαντασίας σας. Αυτό από εμένα καλή συνέχεια σε όλους φιλάκια», είπε ο Άρης Σοϊλέδης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: