"Γι' αυτό άλλαξα το επίθετό μου": Αυτή είναι ο κόρη του Πύρρου Δήμα και η μεταξύ τους σχέση

April 11, 2024

"Γι' αυτό άλλαξα το επίθετό μου": Αυτή είναι ο κόρη του Πύρρου Δήμα και η μεταξύ τους σχέση


Διαφ.

Η Μαρία Δήμα, κόρη του Πύρρου Δήμα, προσφάτως αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της και να γίνει Μαρία Σδούγκου, επίθετο που κράτησε από τη μητέρα της, Αναστασία η οποία έφυγε από τη ζωή το 2018.

Έξι χρόνια μετά, η ζωή του χρυσού Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα έχει αλλάξει ριζικά σε προσωπικό επίπεδο αφού ήδη είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη Σκαφίδα και σύντομα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Επέλεξα µε αυτόν τον άνθρωπο να συνεχίσω το ταξίδι της ζωής»

Ο Πύρρος Δήμας με τον Αντώνη Ρέμο, την σύζυγό του Αναστασία που έφυγε από τη ζωή και τα παιδιά τους πριν από μερικά χρόνια.

Το ίδιο όμως έχει αλλάξει και η ζωή των τεσσάρων παιδιών που έχει αποκτήσει από την πρώτη του σύζυγο, Αναστασία Σδούγκου η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Μετά την απόφαση της Μαρίας, του τρίτου κατά σειρά παιδιού του, να αλλάξει το επίθετό της, κάποιοι απέδωσαν αυτή την εξέλιξη στις δήθεν κακές σχέσεις της με τον πατέρα της σήμερα. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι «χρησιμοποίησαν» μία σχετικά πρόσφατη δήλωση του Πύρρου Δήμα για το πώς πήραν τα παιδιά του τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα. «Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους» είχε πει ο Ολυμπιονίκης στο One σε συνέντευξή του και πολλοί θεώρησαν ότι αυτό και μόνο αρκούσε για να βγάλουν συμπεράσματα.

Γρήγορα η Μαρία έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση και διάσταση, αφήνοντας να διαρρεύσει πως ο μοναδικός λόγος που αποφάσισε να υιοθετήσει το όνομα της εκλιπούσας μητέρας της ήταν γιατί ενόψει ενασχόλησής της με τον πρωταθλητισμό, δεν ήθελε να τεθεί θέμα σύγκρισής της με τον πατέρα της.

Η σχέση πατέρα-κόρης

Λίγες μέρες πριν επίσης, η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, Γεια σου, έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι σχέσεις μεταξύ πατέρα και παιδιών είναι άψογες.

Πάντως, όλα τα ενήλικα παιδιά του Πύρρου Δήμα, πλην του μικρότερου, Νικόλα ο οποίος είναι ακόμα μαθητής, σπουδάζουν, με τη μεγαλύτερη κόρη του να ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου παρακολουθεί το μεταπτυχιακό της στη συγκριτική λογοτεχνία, ο γιος του Βίκτωρας σπουδάζει πολιτικές επιστήμες σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, το Γέιλ ενώ η Μαρία σπουδάζει βιολογία με ειδίκευση στη Νευροεπιστήμη. Όλοι τους ασχολούνται, λιγότερο ή περισσότερο με τον αθλητισμό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: