Γιάννης Κέντ: Η χλιδάτη ζωή του επιχειρηματία που «έκλεψε» την καρδιά της Μαρί Κωνσταντάτου

April 12, 2024

Γιάννης Κέντ: Η χλιδάτη ζωή του επιχειρηματία που «έκλεψε» την καρδιά της Μαρί Κωνσταντάτου


Διαφ.

Πρόκειται για το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι το τελευταίο διάστημα, απ’ όταν δηλαδή έγινε γνωστό πως ο γοητευτικός άνδρας βρίσκεται στο πλευρό της Μαρί Κωνσταντάτου.

Το ζευγάρι πρόσφατα εθεάθη στο μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε για την πρώτη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη.Ο Γιάννης Κέντ διαθέτει μία πολυτελή βίλα στην καρδιά του Παλαιού Ψυχικού, την οποία και είχε αγοράσει τη δεκαετία του 2000 έναντι σχεδόν 2 εκατομμυρίων.

Όλα δείχνουν πως η Μαρί Κωνσταντάτου έχει αφήσει πίσω το παρελθόν και το πολύκροτο διαζύγιο με τον αείμνηστο Μίνωα Κυριακού, που εξελίχθηκε σε «θρίλερ» λόγω της αμύθητη περιουσίας του ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1.

Οι πρώτες επαγγελματικές του κινήσεις, τον οδηγούν γρήγορα να αφήσει την Ελλάδα, αποδεχόμενος μία θέση στο Λονδίνο, το οποίο θα αποτελέσει και την επαγγελματική του βάση επί σειρά ετών.

Γιάννης Κέντ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της

Οι αλλεπάλληλες σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη γραμμή του νευραλγικού τομέα του Τουρισμού και η έμπρακτη καινοτομία του Γιάννη, εντυπωσιάζουν τον Richard Branson, ιδιοκτήτη της Virgin, που επιδιώκει ο ίδιος το 1999 να τον συναντήσει και να συνεργαστεί μαζί του με στόχο να οργανώσει και να διαχειριστεί το νεοσύστατο ταξιδιωτικό τομέα της εταιρίας, το Virgin.com. Κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με επικεφαλής το Γιάννη ο τομέας αυτός, απέφερε έσοδα 100εκ. €.

Το 2006, ιδρύει την youtravel.com, στην οποία η Barclay’s Ventures κάνει την πρώτη στην ιστορία της επένδυση σε startup εταιρία αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τη δυναμική και την προοπτική της. Η εκτίμηση της εταιρίας την πρώτη μέρα λειτουργίας της ξεπέρασε τις 15εκ. βρετανικές λίρες.

Ο Γιάννης Κεντ έχοντας πλέον αποκτήσει εξειδίκευση και σημαντική εμπειρία στο χώρο, επεκτείνει την επενδυτική του δραστηριότητα και προχωρά στην δημιουργία της ξενοδοχειακής αλυσίδας Aquis Hotels & Resorts, που έφτασε να λειτουργεί 14 ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα διατελεί μέλος της Επιτροπής Επενδύσεων στο Encore Capital LLC παρέχοντας στρατηγική διορατικότητα στην ταξιδιωτική βιομηχανία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: