Απο την TV στα έδρανα της βουλής:Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές η Ελεονώρα Μελέτη? Το δημοσίευμα φωτιά και η ανάρτηση που την 'πρόδωσε'

April 13, 2024

Απο την TV στα έδρανα της βουλής:Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές η Ελεονώρα Μελέτη? Το δημοσίευμα φωτιά και η ανάρτηση που την 'πρόδωσε'


Διαφ.

Στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί η πληροφορία ότι στη ΝΔ σκέφτονται να κάνουν την έκπληξη με την Ελεωνόρα Μελέτη, και να της δώσουν την ευκαιρία να διεκδικήσει τον σταυρό στις ευρωεκλογές, του ερχόμενου Ιουνίου.

Μάλιστα, σε αρκετά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, η παρουσιάστρια φέρεται να εξετάζεται και να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να είναι τελικά η μία από τους δέκα υποψήφιους που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την προσεχή Δευτέρα, στο Ωδείο Αθηνών.

Οι φήμες για την υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη άρχισαν να φουντώνουν όταν η δημοσιογράφος ανακοίνωσε πριν μια εβδομάδα, Παρασκευή (5/4), ότι η εκπομπή της “MEGA Καλημέρα” θα ολοκληρωθεί νωρίτερα, καθώς το κανάλι θα προσαρμόσει το πρόγραμμά του λόγω των Ευρωεκλογών.






Ελεονώρα Μελέτη: Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ; Το σενάριο με το Μαξίμου να κάνει την έκπληξη με την παρουσιάστρια
Ο Τάκης Χατζής για τις φήμες με την υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη στις ευρωεκλογές

“Είχα ένα ρεπορτάζ πριν από τα Χριστούγεννα που έλεγε ότι είχε γίνει μία προσέγγιση στην κυρία Ελεονώρα να κατέβει στις Ευρωεκλογές. Μαθαίνω ότι 1η Μαΐου η εκπομπή ολοκληρώνεται και είναι το σημείο αναφοράς για όσους θα κατέβουν στις Ευρωεκλογές. Τι συμβαίνει;”, είχε αναφέρει την προηγούμενη Παρασκευή ο δημοσιογράφος, Τάκης Χατζής.

Νέα Δημοκρατία: Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις ευρωεκλογές – Όλα τα ονόματα
Η πρώην παρουσιάστρια είχε απαντήσει δίνοντας τροφή για νέα σχόλια: “Να απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά; Εγώ δεν θα σε αδειάσω σε καμία περίπτωση. Το ρεπορτάζ σου έχει βάση. Τα της Ευρωβουλής θα τα συζητήσουμε και θα αποδειχτούν εν καιρώ. Δεν θέλω να το πιάσουμε τώρα αυτό. Για το τηλεοπτικό, ισχύει ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται 1η Μαΐου και ισχύει ότι οι Ευρωεκλογές απαιτούν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος – πόσο ωραία τα λέω – του Mega. Αυτό θα πούμε τώρα, δεν θα πούμε κάτι άλλο και τα υπόλοιπα εν καιρώ”.






Ελεονώρα Μελέτη: Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ; Το σενάριο με το Μαξίμου να κάνει την έκπληξη με την παρουσιάστρια – εικόνα 3
Αξίζει να σημιεωθεί ότι τον Ιανουάριο, η Ελεονώρα Μελέτη είχε ερωτηθεί στο Instagram αν έχει σκεφτεί να ασχοληθεί με την πολιτική, με την ίδια να αποκαλύπτει πως έχει δεχθεί πρόταση για να κατέβει στις εκλογές, ωστόσο απάντησε αρνητικά. “Η αλήθεια είναι ότι μου είχε γίνει προσέγγιση στο παρελθόν για Δημοτική Αρχή και φέτος επίσης, μια αναγνωριστική για Ευρωβουλή. Αν νιώσω ότι η πρόταση γίνεται γιατί πραγματικά κάποιος πιστεύει στο βιογραφικό μου (ακαδημαϊκό και βιωματικό) και στις ικανότητές μου και όχι στη δημοτικότητά μου ως τυράκι, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά”, είχε απαντήσει η γνωστή δημοσιογράφος.

Εκτός τηλεόρασης η Ελεωνόρα Μελέτη λόγω… οικιακών!

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: