Έγινε αυτό που ζητούσαν όλοι: Στην Eurovision 2024 η Έλενα Παπαρίζου, καμαρώνουν χιλιάδες Έλληνες φαν της

April 13, 2024

Έγινε αυτό που ζητούσαν όλοι: Στην Eurovision 2024 η Έλενα Παπαρίζου, καμαρώνουν χιλιάδες Έλληνες φαν της


Διαφ.

Η Έλενα Παπαρίζου θα επιστρέψει με μία εμφάνιση – έκπληξη στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2024. Φέτος η Ελλάδα κλείνει τα 50 χρόνια συμμετοχών της στον μουσικό διαγωνισμό.

Ειδικότερα, ο ρόλος που θα έχει η Έλενα Παπαρίζου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision θα είναι η ανακοίνωση για το δωδεκάρι της ελληνικής επιτροπής, μιας που αυτό ήταν κάτι που είχε ζητηθεί έντονα από την τραγουδίστρια.

Η καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος είναι η Μαρίνα Σάττι με το τραγούδι «Ζάρι», το οποίο φαίνεται να έχει μαγνητίσει το κοινό στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Οι παρουσιαστές που βρεθούν με την Ελληνική αποστολή στο Μάλμε της Σουηδίας για να μας μεταδώσουν τον παλμό και όλα όσα θα συμβούν πάνω στη σκηνή είναι ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα, που θα σχολιάσουν την βραδιά με το δικό τους μοναδικό χιούμορ.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου και οι ημιτελικοί την Τρίτη 7 και την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου θα δώσει μία μοναδική νότα στη βραδιά, αφού η συμμετοχή της για την Ελλάδα ήταν αυτή που έφερε την χώρα στο υψηλό σκαλοπάτι της Ευρώπης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: