Απελπισμένη πλέον η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είναι στο χέρι του Σάκη πότε θα γίνει η πρόταση γάμου»

April 13, 2024

Απελπισμένη πλέον η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είναι στο χέρι του Σάκη πότε θα γίνει η πρόταση γάμου»


Διαφ.

Με αφορμή το νέο τους επιχειρηματικό βήμα, αλλά και το πρόσφατο κλείσιμο του πρώτου καταστήματος ρούχων του Σάκη Κατσούλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.

Μεταξύ άλλων η πρώην φιναλίστ του Survivor μίλησε για τη σχέση τους, αλλά και για την… «κατάρα» των χωρισμών που χτυπάει το ριάλιτι επιβίωσης, με πρόσφατο παράδειγμα τον Άρη Σοϊλέδη με την Μαρία Αντωνά.

Όσα ανέφερε

«Η συγκεκριμένη συνεργασία κατέληξε κάπως άδοξα, παρόλα αυτά προχωράει ο Σάκης δεν το βάζει κάτω. Για εμένα είναι ένα μάθημα κι αυτό, γιατί εγώ του έλεγα κάποια πράγματα αλλά εκείνος δεν με άκουγε. Ο Σάκης εμπιστεύεται πολύ εύκολα. Δεν τα παρατάει, προχωράει μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη του επιχείρηση, το μαγαζί με τα ρούχα. Το είχε ανοίξει το ’19, εμείς μετά φύγαμε δύο φορές για το παιχνίδι, δεν ήξερε τι γινόταν πίσω. Όλα καλά προχωράμε», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον χωρισμό Αντωνά-Σοϊλέδη

Για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από την Μαρία Αντωνά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω ζήσει ως ζευγάρι τον Άρη και τη Μαρία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με κανέναν από τους δύο. Είναι άσχημο να υπάρχουν χωρισμοί, παρόλα αυτά εύχομαι αυτή η κατάρα να μην πιάσει εμένα και τον Σάκη».

Όσον αφορά το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, ήταν ξεκάθαρη. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε: «Έχουν περάσει πέντε χρόνια, έχουμε μεγαλώσει μαζί με τον Σάκη, είναι στο χέρι του πότε θα γίνει η πρόταση. Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς λένε ότι είμαι εγκυμονούσα. Γενικά δεν δίνουμε καθόλου σημασία. Αυτά δεν είναι προβλήματα που πρέπει να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας, κοιτάμε μόνο να είμαστε καλά, εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι. Πάντα θα λένε, αλλά δεν με απασχολεί καθόλου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: