Κυκλοφόρησε 1 & μοναδική φωτο: Η Μαρί Κωνσταντάτου νύφη πλάι στον Γιάννη Κεντ, ο μυστικός γάμος & το σικάτο νυφικό

April 14, 2024

Κυκλοφόρησε 1 & μοναδική φωτο: Η Μαρί Κωνσταντάτου νύφη πλάι στον Γιάννη Κεντ, ο μυστικός γάμος & το σικάτο νυφικό


Διαφ.

Στην τελευταία της εμφάνιση μαζί με τον θεατρικό παραγωγό, Γιάννη Κεντ, η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε τον κρυφό τους γάμο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ρεπόρτερ σε εκδήλωση στο Παλλάς, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό της πριν περίπου έναν χρόνο και επισήμανε πως σύντομα θα έχουν επέτειο ενός έτους.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά η Μαρί Κωνσταντάτου, με τους ρεπόρτερ να ρωτούν «αν σκέφτεται το επόμενο βήμα», δηλαδή τον γάμο.

«Έχω παντρευτεί! Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, αλλά είμαι ήδη παντρεμένη. Σας ξάφνιασα! Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, οπότε σας απάντησα. Έχει περάσει καιρός, σε λίγο θα έχουμε επέτειο!», είπε αφήνοντας άφωνους τους ρεπόρτερ, και πρόσθεσε, «Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι, μπορεί. Παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο».

Ξαφνικά, καθώς οι ερωτήσεις για τον γάμο έπεφταν «βροχή», η Μαρί Κωνσταντάτου απευθύνθηκε στον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά. «Γιάννη, μιλάω για το γάμο μας. Μου έχουν εκμαιεύσει αυτό που διαφυλάξαμε εδώ και ένα χρόνο», του είπε.

Ιδιαίτερα, περιέγραψε τον πολιτικό γάμο τους, παρουσιάζοντας μια εικόνα όπου η Κωνσταντάτου φορούσε ένα λευκό αμάνικο φόρεμα, ενώ τα μαλλιά της είχαν επεξεργαστεί με απλό ισιωτικό και το μακιγιάζ της ήταν δροσερό και φυσικό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: