Μαθήματα στιλ από τη Νίνα Φλορ: Φόρεσε τη Νο1 τάση της Άνοιξης για τις 40άρες και όλες θέλουν να την αντιγράψουν

April 14, 2024

Μαθήματα στιλ από τη Νίνα Φλορ: Φόρεσε τη Νο1 τάση της Άνοιξης για τις 40άρες και όλες θέλουν να την αντιγράψουν


Διαφ.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και η Νίνα Φλορ ήταν καλεσμένες σε δεξίωση και συζήτηση σε πάνελ σχετικά με τη δέσμευση της βιομηχανίας της μόδας στο θέμα της βιωσιμότητας. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε η πρέσβης των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο Jane Hartley. Η συζήτηση και η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη.

Η πριγκίπισσα Ευγενία επέλεξε ένα απλό, κομψό φόρεμα για την περίσταση. Συγκεκριμένα φόρεσε το γκρι πλεκτό φόρεμα Amor της σχεδιάστριας Gabriela Hearst από κασμίρ και μετάξι. Το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν κοντομάνικο με γιακά και κουμπιά.


Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι σουέντ γόβες με μυτερή μύτη. Η πριγκίπισσα επέλεξε απλά αξεσουάρ με ένα ζευγάρι κρίκους.

Η ίδια η σχεδιάστρια του φορέματος ήταν παρούσα στην εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης η βρετανίδα royal φωτογραφήθηκε μαζί με την Νίνα Φλορ η οποία φόρεσε ένα κίτρινο ζιβάγκο με μπλε σκούρο παντελόνι και ένα εντυπωσιακό κόσμημα στον λαιμό της.

LONDON, ENGLAND – APRIL 11: (L to R) Princess Nina of Greece and Denmark aka Nina Flohr, Gabriela Hearst and Princess Eugenie of York attend a reception and panel discussion on the fashion industry’s commitment to sustainability, co-hosted by the United States’ Ambassador to the United Kingdom, Jane Hartley, and Hearst, at the American Ambassador’s Residence on April 11, 2024 in London, England. (Photo by Dave Benett/Getty Images for Hearst UK)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: