Ελεύθερη κι ωραία η Αντωνά: Άφησε τον εγωισμό στο σπίτι και βγήκε να χαρεί την ανεξαρτησία της μετά τον χωρισμό τους

April 15, 2024

Ελεύθερη κι ωραία η Αντωνά: Άφησε τον εγωισμό στο σπίτι και βγήκε να χαρεί την ανεξαρτησία της μετά τον χωρισμό τους


Διαφ.

Πρώτη νυχτερινή έξοδο έκανε η Μαρία Αντωνά μετά την είδηδη του χωρισμού της από τον επί χρόνια σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, το Σάββατο (13/4).

Το μέχρι πρότινος ζευγάρι, που μάλιστα είχε μιλήσει και για τον γάμο που σχεδίαζε, τελικά αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του μετά από 7 χρόνια, και πλέον, προσπαθούν και οι δυο να βρουν εκ νέου τις ισορροπίες τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μιας και κανείς από τους δυο δεν έχει τοποθετηθεί ανοιχτά, τόσο η Μαρία Αντωνά όσο και ο Άρης Σοϊλέδης προσπαθούν να διαχειριστούν αυτή τη νέα κατάσταση ενώ εξακολουθούν να μένουν στο ίδιο σπίτι.

Το βράδυ του Σαββάτου οι δυο διασκέδασαν σε διαφορετικά νυχτερινά μαγαζιά. Από τη μια, ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης ενώ η Μαρία Αντωνά διασκέδασε στον Νίκο Βέρτη παρέα με την Αντιγόνη Ψυχράμη.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Μαρία Αντωνά ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακή φορώντας ένα ροζ σορτσάκι συνδυασμένο με ένα μαύρο crop top.

Δείτε φωτογραφίες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: