Πάει για άλλα ο Άρης Σοϊλέδης: Βγήκε να… ξεσκάσει με ξανθιά γνωστή τραγουδίστρια και την πιο τρελή αντροπαρέα

April 15, 2024

Πάει για άλλα ο Άρης Σοϊλέδης: Βγήκε να… ξεσκάσει με ξανθιά γνωστή τραγουδίστρια και την πιο τρελή αντροπαρέα


Διαφ.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να λήξει η σχέση τους. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως εμπλέκονται σε μία διαμάχη εντυπώσεων για το ποιος αντιμετωπίζει γρηγορότερα τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

Μέχρι στιγμής, ούτε η Μαρία Αντωνά ούτε ο Άρης Σοϊλέδης έχουν δώσει κάποια απάντηση σχετικά με το ζήτημα, δεδομένου ότι αναγνωρίζουν ότι βρίσκονται σε μια ευαίσθητη και ιδιαίτερη περίοδο που απαιτεί χρόνο για αντιμετώπιση.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκαλύψεις του Δημήτρη Μακαλιά, το πρωί του Σαββάτου (13.04), εξακολουθούν να μοιράζονται την ίδια στέγη, προσπαθώντας καθένας ανεξάρτητα να βρει την εσωτερική του ισορροπία.

Το βράδυ του Σαββάτου (13.04), ο Άρης Σοϊλέδης πραγματοποίησε την πρώτη του εξόδο μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης, συντροφιά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, επιδεικνύοντας μια ιδιαίτερα αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση.

Δείτε φωτογραφίες από την νυχτερινή έξοδο του Σοϊλέδη:

Γι’ αυτό χώρισαν Σοϊλέδης και Αντωνά: Η πρώτη έξοδος “ελεύθερη και ωραία” και η αλήθεια για το σπίτι
Ο χωρισμός του Άρη Σοϊλέδη από τη Μαρία Αντωνά παραμένει θέμα προσοχής για τα μέσα ενημέρωσης, παρά το γεγονός ότι και οι δύο έχουν διατηρήσει διακριτικό προφίλ και δεν έχουν κάνει καμία δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος.


Ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τον πρόσφατο χωρισμό της Μαρίας Αντωνά από τον Άρη Σοϊλέδη, σχολιάζοντας το θέμα στην εκπομπή «I Love Σου Κου». Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο ίδιος, που είχαν συνεργαστεί με τη Μαρία Αντωνά στο Open και είχαν βιώσει από κοντά τη σχέση τους, καθώς και τη στήριξη που παρείχε η δημοσιογράφος στον σύντροφό της, μοιράστηκαν τις δικές τους απόψεις.

Ο ηθοποιός και κωμικός αποκάλυψε επίσης όσα συζήτησε με τη Μαρία Αντωνά κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής τους.

«Είναι σίγουρα στενάχωρο. Ήταν ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο. Ήταν επτά χρόνια μαζί, πηγαίνανε για γάμο, προσπαθούσαν να τον οργανώσουν, όλο κάτι γινόταν και πήγαινε από αναβολή σε αναβολή… Αυτό που με στενοχωρεί εμένα ιδιαίτερα πολύ είναι ότι η Μαρία στήριξε πάρα πολύ τον Άρη. Βγήκε μπροστά αντρίκια. Στο Open επειδή βαλλόταν επειδή ήταν σε ένα παιχνίδι, είχαν ακουστεί διάφορα.

Η Μαρία πολύ σωστά βγήκε και τον υποστήριζε όσο ήταν στο παιχνίδι, πράγμα που σε πάρα πολλές περιπτώσεις της έκανε κακό. Εδώ έκανε κακό σε εμάς… Ήταν πάρα πολύ άβολο γι’ αυτήν να ακούγονται πράγματα κι εκείνη να είναι κάθε μέρα μπροστά σε έναν φακό και να πρέπει να βγαίνει να απαντά», σχολίασε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Εγώ είδα και τη Μαρία προχθές. Βγήκαμε, μιλήσαμε. Όλοι έχουμε μιλήσει μαζί της. Χρειάζονται χρόνο. Είναι σε μια πολύ ιδιαίτερη ευάλωτη θέση. Όταν έχεις στηρίξει κάπως όλη σου τη ζωή σε έναν άνθρωπο… Δε μένουν χώρια τα παιδιά. Ένα σπίτι έχουν, το μοιράζονται. Το ίδιο σπίτι έχουν ακόμα. Είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν είναι ότι έχουν τσακωθεί. Τα παιδιά αγαπιούνται πάρα πολύ και αυτό είναι που πονάει… Δε θέλουν να εκτεθούν παραπάνω από αυτό που αντέχει αυτή τη στιγμή η ψυχή τους… Η Μαρία θέλει να εστιάσει στα επαγγελματικά της, να ρίξει εκεί όλο το βάρος», είπε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Μακαλιάς.


Το δημοσίευμα και τα γελέθλια του Σοϊλέδη:
Στις 8 Φεβρουαρίου γιόρταζε τα γενέθλιά του ο Άρης Σοϊλέδης, τα οποία φέτος έπεσαν την Πέμπτη. Την ίδια στιγμή, στον Άγιο Δομίνικο, διεξαγόταν η 5η εβδομάδα του Survivor και η αποχώρηση αφορούσε άνδρες. Εκείνη την ημέρα αποχώρησε ο Ρόμπ Τζέιμς!

Επομένως, ο Αριστείδης Σοϊλέδης, αφού δεν υπήρχε κίνδυνος να αποχωρήσει η Μαρία Αντωνά από το παιχνίδι, είχε την ευκαιρία να διοργανώσει κάποιες δραστηριότητες, αντί να είναι αποκλεισμένος στην τηλεόραση και να μοιράζεται στιγμές με τη σύντροφό του στα social media!

Δεν θα αποκαλύψουμε τι δραστηριότητες επέλεξε να ασχοληθεί ο Άρης Σοϊλέδης εκείνη την ημέρα, αλλά θα δηλώσουμε ότι τα νέα που έμαθε η Μαρία Αντωνά δεν την ικανοποίησαν…

Μαρία Αντωνά

(Πηγή: koolnews.gr)

«Δεν ήταν και τόσο βελούδινος χωρισμός. Πολιτισμένος μεν, αλλά όχι τόσο βελούδινος.»
Το θέμα της διάλυσης της σχέσης συζητήθηκε και στην πρωινή εκπομπή του καναλιού OPEN, όπου δόθηκαν επιπλέον πληροφορίες.

Ο Νίκος Γεωργιάδης σχολίασε: ««Ήταν μία απόφαση της Μαρίας Αντωνά μόλις γύρισε από το Survivor. Τα δεδομένα της σχέσης άλλαξαν, υπήρχε μία πιο δύσκολη ατμόσφαιρα. Δεν ήταν και τόσο βελούδινος χωρισμός από όσο ξέρω εγώ. Πολιτισμένος μεν, αλλά όχι τόσο βελούδινος. Είναι δυνατόν ξαφνικά να χαλάει κάτι, επειδή κουραστήκαν; Εγώ ξέρω ότι η Μαρία πάντως είναι μία χαρά»!






Επιπλέον, όπως ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή «Πρωινό», η Μαρία Αντωνά πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το διαμέρισμα στη Γλυφάδα, μετά από συνομιλία με τον σύντροφό της.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κώστας Φραγκολιάς, πρώην κουμπάρος του ζευγαριού είχε δηλώσει: «Τα παιδιά περνάνε μια κρίση, είναι τώρα περίπου δέκα μέρες, από τότε που είχε έρθει η Μαρία εδώ σε εμάς, από τότε έχει ξεκινήσει. Θα δούμε, βλέποντας και κάνοντας. Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν. Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν».

H Δήμητρα Αλεξανδράκη, που κλήθηκε στην εκπομπή του OPEN, αρχικά εξέπληξε τους πάντες δηλώνοντας ότι περίμενε τον γάμο τους. Ωστόσο, όταν σχολίασε το θέμα, θυμήθηκε τον δικό της χωρισμό μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι και την απιστία που είχε καταγραφεί τότε.

Με τη σειρά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πολύ καλός φίλος του ζευγαριού, παρενέβη για να εκφράσει την άποψή του σχετικά με τον ξαφνικό χωρισμό. «Για μένα το πιο ουσιαστικό είναι ότι, όταν η Μαρία ήταν φέτος στο Survivor, ο Άρης τη στήριζε 100% και εκείνη αναφερόταν σε εκείνον, του αφιέρωνε τις νίκες της. Έκανε και αναφορά πάλι για τον γάμο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ δεν θέλω να πω τι ξέρω, θα μείνω σε αυτά που είπε ο κουμπάρος του ζευγαριού (Κώστας Φραγκολιάς). Τους ξέρω και τους δύο πάρα πολύ και ξεχωριστά, δεν θέλω να πω κάτι, γιατί είναι μία κατάσταση που δεν ξέρεις αν θα είναι οριστική», απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, όταν η παρουσιάστρια του απηύθυνε τον λόγο.

«Δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. Εγώ δεν θέλω να πω, γιατί δεν θέλω να μιλήσω εξ ονόματός τους και προτιμώ να μη μιλούν αντιπρόσωποι αντί αυτών», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ για το ζευγάρι.

«Ήμουν το Σαββατοκύριακο με τον Άρη στον Βόλο και με δύο κοινούς μας φίλους. Πήγαμε για ένα αθλητικό event, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Ξέρω αυτά που πρέπει να ξέρω, ποτέ δεν θα ρωτούσα κάτι παραπάνω», κατέληξε στο σχόλιό του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο «Fay’s Time» της Τρίτης (9/4).

Πως ξεπερνά τον χωρισμό μία ραδιοφωνική παραγωγός;
Το Σάββατο (13.04), η Μαρία Αντωνά επέλεξε να περάσει ευχάριστα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με την πολύ καλή της φίλη, την Αντιγόνη Ψυχράμη. Η πρώην παίκτρια του Survivor επέλεξε να φορέσει ένα ροζ σορτς συνδυασμένο με ένα μαύρο τοπ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: