Μελαχρινή καλλονή, με σαγηνευτικά μάτια: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Κώστα Χατζή, σπάνια δημόσια εμφάνιση

April 16, 2024

Μελαχρινή καλλονή, με σαγηνευτικά μάτια: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Κώστα Χατζή, σπάνια δημόσια εμφάνιση


Διαφ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς η συνέντευξη Τύπου για το νέο μουσικό project του Γιώργου Θεοφάνους. Ο σπουδαίος συνθέτης ετοιμάζει ένα μουσικό υπερθέαμα με τον τίτλο «Αντικριστά». μαζί με τέσσερις μεγάλους ερμηνευτές.

Ο Γιώργος Θεοφάνους θα συναντήσει μουσικά τον Στέφανο Κορκολή, τον Κώστα Χατζή, τον Θανάση Πολυκανδριώτη και τον Γιώργο Κατσαρό στο θέατρο Παλλάς και υπόσχεται μια σειρά από μοναδικές βραδιές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους θα συναντήσει «αντικριστά» τον Στέφανο Κορκολή στις 12/05, με τον Κώστα Χατζή στις 02/06 και 03/06, με τον Θανάση Πολυκανδριώτη στις 09/06 και 10/06 και με τον Γιώργο Κατσαρό 16/06 και 17/06.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανιέλας Χατζή

Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Κώστας Χατζής μαζί με την εντυπωσιακή κόρη του, Δανιέλα. Η Δανιέλα Χατζή είναι το έκτο παιδί του Κώστα Χατζή από τον δεύτερο γάμο του με την Αντωνία Χατζίδη. Η 21χρονη κοπέλα ασχολείται κι εκείνη επαγγελματικά με το τραγούδι.

Μάλιστα η Δανιέλα Χατζή επέλεξε για τη συνέντευξη Τύπου ένα έθνικ look με tiered φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα. Πρόσθεσε ιδιαίτερα bohemian σκουλαρίκια, μεταλλιζέ χρυσαφί τσάντα και γόβες με τετράγωνο τακούνι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: