Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και έφυγε: Οι λόγοι που οδήγησαν την Ελένη Μενεγάκη σε αποχώρηση από το MEGA

April 17, 2024

Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και έφυγε: Οι λόγοι που οδήγησαν την Ελένη Μενεγάκη σε αποχώρηση από το MEGA


Διαφ.

Οριστικό τέλος μπαίνει στη συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA, με αγεφύρωτες οικονομικές διαφορές να χωρίζουν το κανάλι και την παρουσιάστρια. Η απόφαση είναι οριστική, με την «ωραία Ελένη» να την ανακοινώνει στους συνεργάτες της και να αποχωρεί από την ερχόμενη σεζόν -ξεκινούν πλέον και επίσημα τα σενάρια για την αντικατάστασή της.

Για πρώτη φορά η παρουσιάστρια ήταν τόσο αμφιταλαντευόμενη εάν θα μείνει ή εάν θα φύγει από το κανάλι καθώς οι μεταξύ τους συζητήσεις οδηγούν στο πουθενά.

Οι συναντήσεις της παρουσιάστριας δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα και εκείνη, μαζί με τους συνεργάτες της, βρίσκονται σε αβεβαιότητα για το τι θα φέρει η επόμενη μέρα.

Για ποιους λόγους οδηγείται σε απομάκρυνση η Ελένη Μενεγάκη

Τα τρία πιθανά σενάρια των διαπραγματεύσεων της Ελένης Μενεγάκη και του MEGA μιλούσαν για:

α) για μείωση των αποδοχών της παρουσιάστριας στο 50%. Οι συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δυο πλευρές έλεγαν ότι ως προς αυτό το σενάριο φαινόταν να βρίσκεται μια “χρυσή” τομή με μείωση της τάξεως του 25% και με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το β) σενάριο που μιλούσε για μείωση των αποδοχών της στα διαφημιστικά πακέτα, όπως και για μια πρόταση που της είχαν κάνει για εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή, το γ) σενάριο μιλούσε για διαφωνία της με το κανάλι, ως προς την διάρκεια του συμβολαίου της, εάν θα είναι τριετές – ως είθισται να υπογράφει εκείνη- ή μονοετές όπως θέλει η πλευρά του καναλιού.

Στα τρία αυτά πιθανά σενάρια που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα ερχόταν να προστεθεί κι ένα τέταρτο που υποστήριζε ότι οι δυο πλευρές δεν θα τα βρουν πουθενά και η Ελένη Μενεγάκη να βρει αλλού τηλεοπτική στέγη, αφού υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και ένα brand name όπως το δικό της δεν πάει ποτέ χαμένο… Τελικά το δ) σενάριο ήταν και εκείνο που επιβεβαιώθηκε…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: