Στραβό στόμα, άλλη μύτη και κοκκινομάλλα: Αγνώριστη η Τατιάνα Στεφανίδου 24 χρόνια πριν, οι φωτογραφίες που θέλει να κάψει

April 19, 2024

Στραβό στόμα, άλλη μύτη και κοκκινομάλλα: Αγνώριστη η Τατιάνα Στεφανίδου 24 χρόνια πριν, οι φωτογραφίες που θέλει να κάψει

ad1

Διαφ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στην σύγχρονη ελληνική τηλεόραση με την καριέρα της να ξεκινάει από την ΕΡΤ και σύντομα να μεταπηδά στο κανάλι του Αμαρουσίου παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων δίπλα στον Τέρενς Κουίκ και να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα.

Η εμπειρία που απέκτησε δίπλα στους σπουδαίους δημοσιογράφους, εξόπλισε την νεαρή τότε δημοσιογράφος κα παρουσιάστρια με τηλεοπτικά εφόδια που διαχειρίστηκε άψογα, ώστε να δημιουργήσει το δικό της brand στο τηλεοπτικό τοπίο.

Στην προσωπική της ζωή, η Τατιάνα Στεφανίδου υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο από τον 1995 έως το 2002, με τον οποίο χώρισε και έναν χρόνο μετά την οριστική έκδοση του διαζυγίου της ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

 Η Τατιάνα Στεφανίδου 24 χρόνια πριν με κόκκινα κοντά μαλλιά

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2000, όταν η 30χρονη τότε παρουσιάστρια υποδέχτηκε την νέα χρονιά μαζί με τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή ” Κατάλληλο για όλους”. Στο πλευρό της, η Άννα Δρούζα με μία εμφάνιση- έκπληξη, καθώς ήταν ντυμένη με ένα μαύρο μάξι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ.

Ωστόσο, στο ρετρό κλικ δεν ξεχωρίζουν τόσο οι στυλιστικές προτιμήσεις των παρουσιαστών, όσο η τολμηρή απόχρωση στα μαλλιά της Τατιάνας Στεφανίδου. Χάρη στις φωτογραφίες αρχείου από Πρωτοχρονιάτικα γυρίσματα τηλεοπτικών εκπομπών περασμένων ετών του ΝDP, είδαμε την 30χρονη σταρ με ένα έντονο κόκκινο χρώμα μαλλιών σε καρέ κούρεμα.

Ομολογουμένως, είναι μία απόχρωση που δεν θα περιμένε κανείς να έχει υιοθετήσει η παρουσιάστρια της εκπομπής Τ-live, αλλα ταιριάζει εξαιρετικά στην λευκή επιδερμίδα της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: