Δυσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα: Τι του είπε η μητέρα της νεκρής γυναίκας του για το νέο του γάμο

April 23, 2024

Δυσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα: Τι του είπε η μητέρα της νεκρής γυναίκας του για το νέο του γάμο

ad1

Διαφ.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23/4 ο Πύρρος Δήμας και μίλησε για τη νεογέννητη κόρη που απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Δεν θέλω να το ματιάξω, είναι πολύ καλή, κοιμάται, τρώει, κοιμάται» είπε για τη νεογέννητη κόρη του. «Είναι σαν να είναι το πρώτο γιατί έχει την ίδια χαρά. Είχα καιρό να νιώσω έτσι. Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που γεννήθηκε ο Νικόλας μου. Της Αφροδίτης της άξιζε ένα παιδί», είπε αρχικά και μετά εξήγησε ότι δεν μπήκε στην τελική ευθεία του τοκετού γιατί δεν θέλει να βλέπει τον “άνθρωπό του να πονάει”. «Δεν μπορώ ούτε καν να το σκεφτώ. Μπορεί να λιποθυμούσα», τόνισε ενώ στη συνέχεια περιέγραψε ότι όλοι στην οικογένεια διεκδικούν να περάσουν τη δική τους ομάδα στη μικρή.

Για την οικογένειά του

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων τι του είχε πει η μητέρα της συζύγου του, που έφυγε από την ζωή από καρκίνο:

«Αγαπάω τα παιδιά. Η μητέρα μου ήταν 8 αδέλφια και πάντα με την Αναστασία λέγαμε ότι θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά. Γνώρισα την Αφροδίτη και στην αρχή ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ότι δεν σκέφτομαι γάμο, δεν ξέρω αν θέλω παιδί, έχω 4 αλλά θα ήταν πολύ άδικο. Όταν τη γνώρισα δεν ήθελα γάμο και παιδί. Δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά. Αλλά όπως έρχεται η ζωή… Η μητέρα της Αναστασίας είναι 100 χρονών. Όταν χάσαμε την Αναστασία με έπιασε και μου είπε ότι είμαι μικρός και πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου αλλά δεν ήμουν έτοιμος. Τι είπα “τι λες τώρα, τι βλακείες είναι αυτές”. Είναι οι άνθρωποι που όταν έλειπα 9 μήνες τον χρόνο για προετοιμασία όλη η οικογένεια της Αναστασίας ήταν βράχος εκεί, στήριγμα και είχα το κεφάλι μου ήσυχο αλλά θα ξέρω ότι η Αναστασία και τα παιδιά μου θα είναι ασφαλή».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: