Έγινε “αεροσυνοδός” η Κοραλία Καράντη: «Κάνω 5-6 ταξίδια κάθε εβδομάδα»

April 26, 2024

Έγινε “αεροσυνοδός” η Κοραλία Καράντη: «Κάνω 5-6 ταξίδια κάθε εβδομάδα»

ad1

Διαφ.

Η γνωστή ηθοποιός Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μίλησε για την ενασχόλησή της με την υποκριτική και τη συχνότητα των ταξιδιών της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Διπλή Ζωή της Πρωταγωνίστριας του “Famagusta”

Η Κοραλία, που είναι πρωταγωνίστρια στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “Famagusta”, που προβάλλεται από το Mega, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που συναντά στην καθημερινότητά της. Αποκάλυψε ότι το επάγγελμα του ηθοποιού είναι αντισυμβατικό και διχαστικό, καθώς πάντα υπάρχει κάτι για το οποίο μπορεί κανείς να γκρινιάζει.

Επιπλέον, η Κοραλία σχολίασε τα πολλά ταξίδια που κάνει λόγω των παραστάσεων σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο. Με χιούμορ αποκάλυψε ότι το δεύτερο επάγγελμά της θα μπορούσε να θεωρηθεί αυτό της αεροσυνοδού, καθώς κάνει πέντε έως έξι ταξίδια την εβδομάδα.

Συνεχίζοντας, η ηθοποιός ανέφερε τη συμμετοχή της στην παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», που παίζεται στη Θεσσαλονίκη και τόνισε πόσο βαρυσήμαντη είναι αυτή η διπλή απασχόληση. Η ενασχόληση με δύο τόσο διαφορετικές παραστάσεις έχει αποδειχθεί απαιτητική αλλά ταυτόχρονα εμπλουτιστική για την Κοραλία, που βρίσκει στο θέατρο την καλλιτεχνική της έκφραση.

Μέσα από αυτή την εμπειρία, η Κοραλία Καράντη διαπιστώνει καθημερινά την πολυπλοκότητα του ρόλου της ως ηθοποιού, αντιλαμβανόμενη την αξία και τις προκλήσεις που φέρει μαζί του το επάγγελμα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: