Φουντώνει η κόντρα για Δανάη Μπάρκα και Κατερίνα Καινούργιου – Άνοιξε νέος πόλεμος για τις παρουσιάστριες

April 26, 2024

Φουντώνει η κόντρα για Δανάη Μπάρκα και Κατερίνα Καινούργιου – Άνοιξε νέος πόλεμος για τις παρουσιάστριες

ad1

Διαφ.

Δύο φίλες που έγιναν δύο άγνωστες. Η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου δεν καβγάδισαν ποτέ, ακόμα και όταν όταν τα επαγγελματικά τις έφερε απέναντι.

Ένας άνδρας ήταν η αιτία να σπάσει μία φιλία, αφού για τα μάτια του Φίλιππου Τσαγκρίδη οι δύο κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Και καθώς ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός δεν τις αφορούσε μέχρι πρότινος, πλέον τα νούμερα τηλεθέασης απασχολούν και τις δύο θέλοντας να ξεπεράσουν η μία την άλλη

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κατακτήσει τον τίτλο της «βασίλισσας της πρωινής ζώνης» με την ίδια να παίρνει ισχυρό προβάδισμα και να κατακτά την πρωτιά κάθε χρόνο.

Τον τελευταίο καιρό το «Breakfast at Star» έχει αφήσει αρκετά πίσω την Κατερίνα Καινούργιου και τη Δανάη Μπάρκα, με τις ίδιες να τερματίζουν πολύ κοντά η μία με την άλλη.

Πιο συγκεκριμένα, χθες Τετάρτη (24/4) η εκπομπή του Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου έκανε ξανά την ευχάριστη ανατροπή τερματίζοντας στην πρώτη θέση στην πρωινή ζώνη 10:00-13:00 με ποσοστό 13,7% και όπως όλα δείχνουν το πρωινό του Star θα είναι η μεγάλη έκπληξη της χρονιάς.

Από την άλλη η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε την δεύτερη θέση με τον Γιώργο Λιαγκα τερματίζοντας με ποσοστό 11,8% στο δυναμικό κοινό και τη Δανάη Μπάρκα να ακολουθεί με ελάχιστη διαφορά στην τρίτη θέση με ποσοστό 11,5%.

ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 5,2
ALPHA: Super Κατερίνα 11,8
MEGA: Πάμε Δανάη! 11,5
EΡΤ: Πρωίαν σε είδον 4,7
ΑΝΤ1: Το πρωινό 11,8
OPEN: Πρωινό Σου Σου 3,4
STAR: Breakfast at Star 13,7


Πηγή

Διαβάστε επίσης: