Τέλος η Δανάη Μπάρκα από την πρωινή ζώνη του Mega, μετά από τέσσερα χρόνια παίρνει την θέση της η Φαίη Σκορδά;

May 2, 2024

Τέλος η Δανάη Μπάρκα από την πρωινή ζώνη του Mega, μετά από τέσσερα χρόνια παίρνει την θέση της η Φαίη Σκορδά;

ad1

Διαφ.

Η Φαίη Σκορδά μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αφού σύμφωνα με φήμες, η παρουσιάστρια βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το Mega, στη θέση της Δανάη Μπάρκα.

Ειδικότερα, στο ραντεβού της παρουσιάστριας με την διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ δεν προέκυψαν συγκεκριμένα δεδομένα σχετικά με το πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, την επόμενη σεζόν, παρά το θετικό κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση.

Με το κανάλι του Φαλήρου να προχωρά με ενημέρωση στην πρωινή ζώνη και παραγωγή μόνο μαγνητοσκοπημένων προγραμμάτων, καταργώντας τις ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές, τα περιθώρια στενεύουν αρκετά και όπως αναφέρει το Zappit και ο Γιώργος Σκρομπόλας, η Φαίη Σκορδά θα ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το κανάλι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Κοντά σε συμφωνία με το Mega η Φαίη Σκορδά;

Την ίδια στιγμή, η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, το προσεχές καλοκαίρι, όπως και της Ελεονώρας Μελέτη από την πρωινή ζώνη, δημιούργησαν μεγάλα κενά και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα βρίσκεται ξανά σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σταθμό και μάλιστα, τα καθοριστικά ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών θα πραγματοποιηθούν αυτές τις μέρες.

Επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο τηλεοπτικό της σπίτι;

Το πλάνο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, που εξετάζει το Mega αυτή τη στιγμή, μιλά για την Φαίη Σκορδά στην πρωινή ζώνη -να παίρνει πάσα από την ενημερωτική εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούγλαρη, στις 09:40 το πρωί και να ολοκληρώνεται στις 12:30 το μεσημέρι και την Δανάη Μπάρκα στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Σε περίπτωση συνεργασίας, η παρουσιάστρια έχει ήδη βολιδοσκοπήσει κάποια αγαπημένα της πρόσωπα που θα επιθυμούσε να έχει μαζί της, όπως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει πάντα ένα πολύ διακριτικό φλερτ του περιβάλλοντος της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: