Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

May 4, 2024

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

ad1

Διαφ.

Κεραυνός εν αιθρία για την προσωπική ζωή του Γιάννη Παπαμιχαήλ, που τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ετοιμάζεται να αφήσει πίσω την εργένικη ζωή και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Σύμφωνα με το nassosblog, που αποκάλυψε και την αναγγελία του γάμου, το κορίτσι που του έκλεψε την καρδιά κρατάει την καταγωγή του από την βόρεια Ελλάδα. Μάλιστα, με αφορμή αυτήν την ευχάριστη εξέλιξη, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποφάσισε να κάνει δώρο στην αγαπημένη του ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο.

Η αναγγελία γάμου του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Aυτή φαίνεται πως ήταν μία σκέψη που υπήρχε εδώ και καιρό στο μυαλό του Γιάννη Παπαμιχαήλ, που μπορεί να είχε εμφανιστεί και στο παρελθόν δίπλα σε σχέσεις του, ωστόσο σπάνια άνοιγε την καρδιά του για τα προσωπικά του και δεν αναφερόταν στο ενδεχόμενο του γάμου. Η γυναίκα που τον έκανε να πάρει την απόφαση και να ντυθεί γαμπρός ονομάζεται Ελένη Κολτζή, με τον γάμο τους να πραγματοποιείται σύντομα στον Πειραιά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: