"Παναγία μου ασχολίαστο!" Αυτή είναι η τελευταία επιθυμία της Άννας Παναγιωτοπούλου μετά θάνατον

May 5, 2024

"Παναγία μου ασχολίαστο!" Αυτή είναι η τελευταία επιθυμία της Άννας Παναγιωτοπούλου μετά θάνατον

ad1

Διαφ.

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του θεάτρου η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05.

Τη δυσάρεστη είδηση την έκανε γνωστή ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Έφυγε η Άννα» και ακριβώς από κάτω έβαλε μία ηλεκτρονική διεύθυνση που παρέπεμπε σε βίντεο με ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου σε εμφάνισή της στο Ηρώδειο το 2008.

Οι δηλώσεις της πριν πεθανει

Μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της σπουδαίας ηθοποιού ήταν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», όπου και παραχώρησε την τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη τον Μάρτιο του 2020, η οποία “άναψε φωτιές”.

Συγκεκριμένα, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις που αφορούσαν τον Θανάση Ευθυμιάδη και τη συνεργασία τους στο Ντόλτσε Βίτα.

«Μεταξύ μας, δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση».

Σχετικά με τον Λάκη Λαζόπουλο, η σπουδαία ηθοποιός είχε δηλώσει: «Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπία άνθρωπος και είναι πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση μας. Του έριξα δυο χαστούκια μπροστά στον κόσμο! Ούτε ντροπή ούτε διάκριση».

Σχετικά με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη συμμετοχή της στο J2US, όπως και για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε δηλώσει στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη:

«Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: