Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αν κυβερνούσαν γυναίκες θα ήμουν ευτυχισμένος, εγώ 30 πριν χρόνια βρήκα τον άνθρωπο μου

May 5, 2024

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αν κυβερνούσαν γυναίκες θα ήμουν ευτυχισμένος, εγώ 30 πριν χρόνια βρήκα τον άνθρωπο μου

ad1

Διαφ.

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλά για τη σύζυγό του αλλά και για τις γυναίκες γενικότερα
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά ζει χρόνια στην Αθήνα και είναι 57 ετών. Παιδί μεσοαστικής οικογένειας ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συμπληρώνει ήδη 30 χρόνια με τη σύντροφό του και ηθοποιό Έφη Μουρίκη.

Τι είπε στη συνέντευξή του

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για τα παιδικά του χρόνια, για τον άνθρωπό του όπως αποκαλεί την Έφη Μουρίκη, για τη “Μουρμούρα” αλλά και για το ενδεχόμενο να κυβερνούσαν οι γυναίκες.

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη. Έχω και καλές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, αλλά ίσως υπερισχύουν οι άλλες. Δεν ήταν μια οικογένεια τόσο καλά οργανωμένη και προστατευτική για τα παιδιά της. Υπήρχαν διχόνοιες, ζήλιες, διχογνωμίες. Όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε μια κλασική μεσοαστική οικογένεια, που νομίζει ότι παρέχοντας κάποια υλικά αγαθά στο παιδί, όλα είναι τακτοποιημένα».

«Με την Εφη συναντηθήκαμε πρώτη φορά πριν από τριάντα ένα χρόνια: Είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη με τον “Γλάρο” του Τσέχωφ από τον Ζυλ Ντασέν. Από τότε είμαστε μαζί. Με το καλημέρα κατάλαβα ότι βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Αυτόν τον έρωτα δεν τον είχα ξανανοιώσει ποτέ. Ως τότε νόμιζα ότι ερωτευόμουν. Οταν ήρθε ο απόλυτος έρωτας, κατάλαβα. Αυτή η γυναίκα με σημάδεψε. Ημουν 26 και είμαι 57…»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: