
Λεωφορείο έπεσε σε κατάστημα – Σε σοκ ο οδηγός
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (Τετάρτη 23 Ιουλίου) το απόγευμα στην περιοχή του Μενιδίου, όταν ένα λεωφορείο έπεσε σε εξωτερική κολόνα ψησταριάς, επί της οδού Αγίας Άννης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του λεωφορείου στάθμευσε στον δρόμο, ο οποίος σε εκείνο το σημείο είναι ανηφορικός, ωστόσο δεν “έδεσε” καλά το χειρόφρενο. Το αποτέλεσμα ήταν το λεωφορείο να κυλήσει προς τα πίσω και να πέσει πάνω στην εξωτερική κολόνα της ψησταριάς.
Ο οδηγός φέρεται να δήλωσε στην ασφαλιστική εταιρεία πως σταμάτησε το λεωφορείο προκειμένου να κλείσει τις πόρτες χειροκίνητα, καθώς αυτές δεν έκλειναν με τον μηχανισμό. Υποστήριξε πως τράβηξε χειρόφρενο και κατέβηκε για να τις κλείσει. Ωστόσο το χειρόφρενο δεν φαίνεται να “έπιασε” και το όχημα έκανε οπισθοπορεία.
Προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα, αλλά δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Παρόλα αυτά στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.





Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Τηλεθέαση 26/6: Τα νούμερα του «Buongiorno» στο φινάλε με τη Φαίη Σκορδά
-
Νέα φρίκη με αυτά που λέει ο Σκοπιανός για τη νεκρή Σταυρούλα: «Πρώτα κάναμε… και μετά αφού την σκότωσα προσπάθησα ξανά να την…»
-
Πλανητικό «σεισμό» φέρνει τον Ιούλιο ο Κώστας Λεφάκης: Ο Δίας στον Λέοντα και ο ανάδρομος Ερμής φέρνουν τα πάνω κάτω! Ποια ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά