
Σκοτώθηκε γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής
Καβάλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 73χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής
Σύμφωνα με πληροφορίες από protothema.gr, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στο χωριό Αντιφίλιπποι – Ο Τάσος Νικόπουλος είχε αγωνιστεί σε μικρή ηλικία στον ΑΟ Καβάλας και στη συνέχεια σε τοπικούς συλλόγους
Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο χωριό Αντιφίλιπποι του δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα, έχασε σε ηλικία 73 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Τάσος Νικόπουλος.
Σύμφωνα με το proininews.gr, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.
Η 59χρονη οδηγός του ενός τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, ενώ ο 73χρονος κατέληξε.
Ο Τάσος Νικόπουλος αγωνίστηκε στα εφηβικά του χρόνια στον ΑΟΚ, είχε στη συνέχεια κυρίως στον Ορφέα Ελευθερούπολης σπουδαία παρουσία, ενώ φόρεσε και τη φανέλα του Βρασίδα Νέας Περάμου.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Οι Εποχικοί Πυροσβέστες «καρφώνουν» Κικίλια: «Κάθεται στον καναπέ του και βλέπει την Ελλάδα να καίγεται»
-
Περιπέτεια υγείας για την Παπίλα: «Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισα να βλέπω στα νύχια μου κάτι μικρές γραμμές»
-
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά βρίσκονται στο Παλέρμο για τις διακοπές τους.