Μαθεύτnκαν τα ονόματα: Ποιοι είναι οι παίκτες που διαφώνnσαν με την απόφαση Ατζούν να δοθούν τα 250 στον Σταύρο

May 22, 2026

Μαθεύτnκαν τα ονόματα: Ποιοι είναι οι παίκτες που διαφώνnσαν με την απόφαση Ατζούν να δοθούν τα 250 στον Σταύρο


Διαφ.

Το απόλυτο ανατρεπτικό θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στο παρασκήνιο του Survivor, με τις ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες, την παραγωγή της Acun Media και το κανάλι του ΣΚΑΪ να κρέμονται από μια πολύ λεπτή κλωστή.

Η οριστική και ξαφνική διακοπή του ριάλιτι επιβίωσης μετά τον σοκαριστικό και βαρύτατο τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου στον Άγιο Δομίνικο άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, προκαλώντας μια πρωτοφανή «εξέγερση» πίσω από τις κάμερες.

Παρότι μόλις χθες σας ενημερώσαμε μέσα από το ρεπορτάζ μας πως ήταν μόλις 2-3 οι παίκτες που είχαν εκφράσει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους, οι νέες, αποκλειστικές μας πληροφορίες κυριολεκτικά σοκάρουν! Το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα, καθώς αποκαλύπτεται πως αρκετοί περισσότεροι είναι αυτοί που «στράβωσαν» άσχημα και αντιδρούν πλέον ανοιχτά στην απόφαση να απονεμηθεί ολόκληρο το χρηματικό έπαθλο των 250.000 ευρώ αποκλειστικά στον 22χρονο αθλητή. Οι παίκτες ξεσηκώνονται και ζητούν το ποσό αυτό να μοιραστεί ισομερώς σε όλους όσοι είχαν καταφέρει να παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι μέχρι τη στιγμή της βίαιης διακοπής.

«Πάει στράφι όλος ο κόπος μας, αφήσαμε τις δουλειές μας»
Οι συμμετέχοντες που έχουν ξεσηκωθεί, επιστρέφοντας στην Αθήνα, δεν κρύβουν το απόλυτο «ξενέρωμά» τους για τον τρόπο που έκλεισε η αυλαία. Όπως διαρρέει από το στενό τους περιβάλλον, το σκεπτικό τους βασίζεται σε μια πολύ σκληρή, αλλά πρακτική λογική, θεωρούν ότι με αυτή την απόφαση πάει χαμένος και στράφι όλος ο υπεράνθρωπος κόπος τους, η ασιτία, οι κακουχίες και η καθημερινή εξαθλίωση που υπέστησαν επί μήνες στις παραλίες της Καραϊβικής.

Πολλοί από αυτούς υπενθυμίζουν με οργή στην παραγωγή ότι για να μπουν στο Survivor άφησαν πίσω τους σταθερές δουλειές, καριέρες και οικονομικές δραστηριότητες, όλοι τους αποχωρίστηκαν τις οικογένειες και τα παιδιά τους για μισό χρόνο, και τελικά αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν βιαίως από το παιχνίδι λόγω ενός εξωτερικού, τραγικού συμβάντος, χωρίς να τους δοθεί η ευκαιρία να παλέψουν αγωνιστικά για το μεγάλο όνειρο.

Άλλο η αποζημίωση, άλλο το έπαθλο: Η πρόταση των παικτών
Αξίζει να σημειωθεί και να ξεκαθαριστεί πως κανένας από τους παίκτες δεν στρέφεται κατά του ίδιου του Σταύρου Φλώρου, ούτε υποτιμά τον Γολγοθά που ανεβαίνει στο νοσοκομείο του Μαϊάμι μετά τον ακρωτηριασμό του. Αντίθετα, ζητούν επιτακτικά από την παραγωγή να αποζημιώσει κανονικά και στο έπακρο τον Σταύρο, καλύπτοντας κάθε ιατρικό του έξοδο και μελλοντική ανάγκη. Ωστόσο, ξεκαθαρίζουν ότι τα 250.000 ευρώ είναι ένα τελείως άλλο, ξεχωριστό κομμάτι.

Η θέση της πλειοψηφίας είναι η εξής:

Το δίκαιο μοίρασμα: Θεωρούν πως το πιο δίκαιο θα ήταν το αγωνιστικό έπαθλο των 250.000 ευρώ να μοιραστεί σε όλους όσοι απέμειναν στο παιχνίδι, ως μια ηθική και υλική ανταμοιβή για την αντοχή τους.
Ξεχωριστό κονδύλι για τον Σταύρο: Το κομμάτι της οικονομικής στήριξης και της αποζημίωσης του Σταύρου Φλώρου θα έπρεπε να προέλθει από ένα άλλο, ανεξάρτητο budget της Acun Media και του ασφαλιστικού συμβολαίου της παραγωγής, και όχι να «θυσιαστεί» το έπαθλο του τελικού.

Η κρίσιμη λεπτομέρεια: Πάνω από τους μισούς συμφωνούν, αλλά… έχουν υπογράψει!
Το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώνει ότι περισσότεροι από τους μισούς παίκτες του φετινού κύκλου ταυτίζονται απόλυτα με αυτή την άποψη και σχηματίζουν ένα ισχυρό κοινό μέτωπο διαμαρτυρίας πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ωστόσο, εδώ κρύβεται η μεγάλη παγίδα που τους αφήνει με δεμένα τα χέρια.

Όπως αποκαλύπτεται, στα ψιλά γράμματα των συμβολαίων-μαμούθ που όλοι οι παίκτες έχουν υπογράψει πριν ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο, προβλέπεται ρητά ότι σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή αναγκαστικής διακοπής του ριάλιτι, η παραγωγή δεν υποχρεούται σε καμία απολύτως καταβολή επάθλου ή επιπλέον αποζημίωσης στους συμμετέχοντες, πέρα από την εβδομαδιαία αμοιβή τους. Νομικά, η Acun Media είναι απόλυτα καλυμμένη, γεγονός που κάνει τον ΣΚΑΪ να εμφανίζεται ανένδοτος. Το τηλεοπτικό παρασκήνιο παίρνει φωτιά, καθώς μένει να φανεί αν οι παίκτες θα αποδεχτούν τη μοίρα τους ή αν η «ξενέρα» αυτή θα μετατραπεί σε δημόσιο πόλεμο με δηλώσεις που θα τινάξουν την αξιοπιστία του παιχνιδιού στον αέρα.

Σάλος με το Survivor: «Έσκασαν απ’ το κακό τους που δεν θα πάρουν λεφτά» – Χαμός με σχόλια για το φινάλε, τους παίκτες και την παραγωγή

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο X το πρόωρο και δραματικό τέλος του Survivor, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου, που οδήγησε στον ακρωτηριασμό μέρους του αριστερού του ποδιού και στην οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Το τελευταίο επεισόδιο του reality, όπου ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό πως νικητής του φετινού Survivor είναι ο Σταύρος, σχολιάστηκε έντονα στα social media, με τους τηλεθεατές να μην αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω από το 20λεπτο φινάλε.

Survivor: Θύελλα αντιδράσεων στο Χ για το φινάλε

Πολλοί χρήστες έστρεψαν τα βέλη τους προς την παραγωγή και τη διαχείριση της κατάστασης, θεωρώντας ότι οι παίκτες παρέμειναν στον Άγιο Δομίνικο κυρίως για τηλεοπτικούς λόγους. «Δηλαδή κράταγαν τους παίκτες τόσες μέρες στο νησί, αποκομμένους και με περιορισμένη ελευθερία, για ένα τελευταίο πλάνο. Μάλιστα. Τελικά το μόνο που την ένοιαζε την παραγωγή ήταν τα πλάνα τίποτα άλλο», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης

Άλλοι ήταν ακόμα πιο σκληροί, γράφοντας: «Ελεεινά τομάρια. Παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων», ενώ υπήρξαν και σχόλια που υποστήριζαν πως «Οι παίκτες έπρεπε να καταθέσουν στις τοπικές αρχές». Στο επίκεντρο βρέθηκε και ο Γιώργος Λιανός, με ορισμένους να θεωρούν ότι η στάση του ήταν ψυχρή κατά την ανακοίνωση. «Ένας γελοίος υπάλληλος που διαβάζει ένα έτοιμο κείμενο!», ανέφερε ένα από τα πιο αιχμηρά σχόλια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: