«Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια»: Έσπασε την σιωπή του και ομολόγησε ο πατέρας Αντώνιος για τις καταγγελίες

November 15, 2023

«Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια»: Έσπασε την σιωπή του και ομολόγησε ο πατέρας Αντώνιος για τις καταγγελίες


Διαφ.

«Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, καλώ όλα τα παιδιά να πούνε την μία και πραγματική αλήθεια, χωρίς φόβο». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο πατέρας Αντώνιος έπειτα από την ανάκληση καταγγελίας περί ασέλγειας ενός εκ των δύο καταγγελόντων. Με αυτά τα λόγια, ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», στέλνει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα στους εμπλεκόμενους της υπόθεσης, καθώς εκτιμά ότι πρόκειται για την κατασκευή μίας σκευωρίας, με σκοπό να πάρουν από τα χέρια του τον έλεγχο της κοινωνικής δομής.

«Είπα ψέματα για τον πάτερα Αντώνιο»

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του πατέρα Αντωνίου και της Κιβωτού του Κόσμου. Χθες η πλευρά του κληρικού κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα στην ανακρίτρια για τα αδικήματα της ασέλγειας σε ανήλικους, κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί ύστερα από δύο καταγγελίες τροφίμων της δομής.

Όμως, ένα νέο βίντεο και δύο νέες επιστολές έρχονται να ανατρέψουν την υπόθεση που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο όταν ξέσπασε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ με βιντεοληπτικό υλικό και γραπτή επιστολή που απέστειλε ο ένας εκ των δύο καταγγελλόντων, έχει πει ψέματα για τα περιστατικά παρενόχλησης από τον πατέρα Αντώνιο, παρασυρόμενος από σχέδιο που είχαν εξυφάνει προκειμένου να καταστραφεί η δομή.

Στην ιδιόχειρη επιστολή του, ο 16χρονος τρόφιμος της «Κιβωτού του κόσμου» και ένας εκ των βασικών κατηγόρων του ιερέα αναφέρει:

«Γράφω αυτό το κείμενο γιατί θέλω να πω την αλήθεια και νιώθω τύψεις για όλον αυτό τον πανικό που έχω δημιουργήσει και το κακό που έχω δημιουργήσει στο πάτερ Αντώνιος και στην κιβωτό. Ίσα ίσα ο πάτερ ποτέ δεν με έχει πειράξει, και μου έχει φερθεί σαν πατέρας μου. Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη και με κάποιον τρόπο θέλω αυτό να πάει στα χέρια του για όλο αυτό το κακό που δημιούργησα χωρίς να το θέλω. Και εγώ σαν χαζός, άκουσα και έπεσα σε παγίδα του γ***** διότι μου έταξε ότι θα πάρω λεφτά, και θα πάω στην μαμά μου, και θα κάνω ότι γουστάρω και πάλι χίλια συγγνώμη πάτερ Αντώνιε».

«Είπε ψέματα το παιδί μου, ποτέ δεν άπλωσε χέρι πάνω του ο πατέρας Αντώνιος»

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες επιστολή έστειλε και η μητέρα του 16χρονου τρόφιμου, η οποία με δηλώσεις της στα ΜΜΕ στοχοποιούσε και κατηγορούσε ευθέως τον π. Αντώνιο ως υπαίτιο της παρενόχλησης του γιου της.

«Ονομάζομαι Ε. Κ. είμαι η μητέρα του Β. που τον φιλοξενείτε στη δομή Κιβωτό στο Βόλο σε μία επίσκεψη που πήγα να τον δω μου εμπιστεύτηκε πως ουδέποτε δε άπλωσε χέρι ο πάτερ Αντώνιος και όλα αυτά για βιασμούς που με βάλανε και είπα ήτανε ψέμα που οργανώσανε κάτι παιδιά από τη κιβωτό και μου τάξανε ότι με αυτό τον τρόπο θα πάω πίσω στη μητέρα μου που το θέλω πολύ και από τι μου είπε για ένα όνομα για κάποιον γ***** και είμαι υποχρεωμένη να τα αναφέρω όλα αυτά γιατί δεν θέλω να την πληρώσουνε αθώοι άνθρωποι»

Google News


Πηγή

Διαβάστε επίσης: