Παράτησε την υποκριτική και άλλαξε καριέρα: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η κουτσομπόλα συμμαθήτρια της Βλαχάκη, Κική

March 28, 2024

Παράτησε την υποκριτική και άλλαξε καριέρα: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η κουτσομπόλα συμμαθήτρια της Βλαχάκη, Κική


Διαφ.

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» συνεχίζει να γεμίζει τις μέρες μας, από την πρώτη ημέρα προβολής του το 1998 έως και σήμερα, που προβάλλεται σε επαναλήψεις μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, καταγράφοντας εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης και δείχνοντας, ότι τόσα χρόνια μετά… δεν το έχουμε βαρεθεί.

Η ιστορική σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου πάντοτε θα μας κάνει να γελάμε μέχρι δακρύων με τις ατάκες, που προέκυπταν από τους σπαρταριστούς διαλόγους της Βλαχάκη με τον Κατακουζηνό, στην κόντρα τους για το σπίτι στην ίδια περιοχή, και όχι μόνο. Αρκετοί, μάλιστα, ήταν πέραν των πρωταγωνιστών οι δευτερεύοντες χαρακτήρες, οι οποίοι έμειναν στη μνήμη μας, έχοντας αφήσει το δικό τους στίγμα.

Αρκετοί από τους ηθοποιούς, που υποδύθηκαν αυτούς τους ρόλους, είτε έκαναν εν συνεχεία την πορεία τους στην υποκριτική είτε την άφησαν, αν και εμείς συνεχίζουμε μέχρι τώρα να τους βλέπουμε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Τέτοια περίπτωση ήταν η Κική, η… κουτσομπόλα συμμαθήτρια της Βλαχάκη, που παρευρέθηκε στο reunion του σχολείου, με σκοπό να ζηλέψει η Ξένια, η μαθήτρια που είχε την πιο μεγάλη κόντρα με την γκαρσόνα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: