«Είμαι καρδιακός άνθρωπος τώρα»: Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά 1η φορά μετά την περιπέτεια υγείας

March 28, 2024

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος τώρα»: Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά 1η φορά μετά την περιπέτεια υγείας


Διαφ.

Οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν τον Βασίλη Μπισμπίκη το βράδυ της Τρίτης, 26 Μαρτίου, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς επέστρεφε από τη Ρώμη. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος είχε πάει για μια μικρή απόδραση με τη Δέσποινα Βανδή για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, εμφανίζεται να έχει ανακάμψει από μια πρόσφατη υγειονομική περιπέτεια.

Μολονότι αντιμετώπισε σοβαρές δυσκολίες με την υγεία του λίγες μέρες πριν, ο Μπισμπίκης φαίνεται πλέον να έχει ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές και να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Παρά τις πρόσφατες περιπέτειές του, δεν δίστασε να δείξει το καλό του χιούμορ, κάνοντας πλάκα για την κατάσταση της υγείας του με τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.

Όσα ανέφερε

«Είναι όλα καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Restart. Όλα καλά» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν αν πλέον είναι όλα εντάξει στην υγεία του και στη συνέχεια, αστειευόμενος είπε, «Παιδιά προσέχετε, είμαι καρδιακός άνθρωπος τώρα, προσέχετε».

«Περάσαμε πολύ ωραία. Εννοείται ότι άλλαξα συνήθειες μετά από αυτό που έγινε. Τώρα είναι όλα καλά, καλύτερα από πριν. Όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ» κατέληξε ο ηθοποιός και αποχώρησε.

Δείτε το video







Πηγή

Διαβάστε επίσης: