Τελικά είναι αλήθεια: Ο Λευτέρης Χαρίτος επιβεβαίωσε τις φήμες, εμφανίστηκε μαζί με κούκλα νεότατη ηθοποιό από τους Πανθέους

March 29, 2024

Τελικά είναι αλήθεια: Ο Λευτέρης Χαρίτος επιβεβαίωσε τις φήμες, εμφανίστηκε μαζί με κούκλα νεότατη ηθοποιό από τους Πανθέους


Διαφ.

Καθώς πλησιάζει η αποκορύφωση της σειράς «Η Μάγισσα», ο Λευτέρης Χαρίτος βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει λίγο χαλαρό χρόνο στην καλή παρέα της Σμαράγδας Αδαμοπούλου. Ο δημιουργός της πολυσυζητημένης δραματικής σειράς έκανε μια έκπληξη με την εμφάνισή του στο θέατρο, συνοδευόμενος από την Σμαράγδα Αδαμοπούλου, που έχουμε τη χαρά να βλέπουμε στην σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών».

Η κοινή εμφάνιση με την Σμαράγδα Αδαμοπούλου

Οι φωτογραφίες τους μαζί στο κοινό του θεάτρου ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το δίδυμο απαθανατίστηκε μαζί, αφήνοντας να εννοηθεί μια όμορφη φιλία εκτός των τηλεοπτικών πλατό.

Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή «Πράξη 7» και στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, έχει δείξει το ταλέντο της τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Μετά από ρόλους στην παράσταση «Hommage» και στην τηλεοπτική σειρά «Σιωπηλός δρόμος», την προηγούμενη σεζόν την είδαμε να ενσαρκώνει τη «Κούλα» στο «Ο Παράδεισος των Κυριών», ενώ φέτος ξεχωρίζει στον ρόλο της «Ματούλας» στη σειρά «Πανθέοι».

Δείτε το video


Πηγή

Διαβάστε επίσης: