Κατάθεση ψυχής από τον Ταξιάρχη Χάνο: «Μου στοίχισε που έχασα στιγμές με την κόρη μου»

April 13, 2024

Κατάθεση ψυχής από τον Ταξιάρχη Χάνο: «Μου στοίχισε που έχασα στιγμές με την κόρη μου»


Διαφ.

Απόσπασμα από την εκπομπή Μαμα-δες που θα προβληθεί την Κυριακή προβλήθηκε στο Happy Day. Ο Ταξιάρχης Χάνος μίλησε για το πόσο του έλειπε η κόρη του, Μαρία Χάνου, από την καθημερινότητά του, μετά από το διαζύγιό του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Όσα ανέφερε

«Δεν είναι πάντα θετικό το παράδειγμα των γονιών. Λειτουργεί και αρνητικά. Το ότι χωρίσαμε με τη μητέρα της δεν είναι θετικό. Το παιδί θα σου πει, ναι, αλλά εσύ έφυγες κάποια στιγμή, που μου το είπε. Καλά έκανε και μου το είπε, αφού είχε δίκιο. Παρόλο που έχουμε υπέροχη σχέση, ήμουν δίπλα της και η μάνα της κι εγώ» παραδέχτηκε ο Ταξιάρχης Χάνος.

«Παρόλα αυτά το παιδί έχει μια ασφάλεια, δύο κολώνες, τον πατέρα και τη μητέρα. Δεν πιστεύω ότι ένα παιδί θέλει να χωρίσουν οι γονείς του. Δεν το φέρνω ούτε βαρέως ούτε ελαφρέως αλλά κανονικά. Είναι βαρύ το τίμημα; Είναι. Τι κάνεις από εκεί πέρα; Μπορεί να σου το πει, αλλά εσύ είσαι δίπλα. Εγώ τι στερήθηκα που έφυγα; Στερήθηκα την καθημερινότητα. Υπάρχει χειρότερο πράγμα από την καθημερινότητα; Πώς ξυπνάει; Ερχόταν σε εμένα, τη μοιραζόμασταν με την Ελισάβετ, αλλά αυτό στοίχισε περισσότερο σε εμένα. Μου στοίχισε γιατί εγώ ήθελα να ήμουν μαζί της, δεν ήθελα να μην είμαι. Η καθημερινότητα είναι πιο δύσκολη. Ξυπνάς και θέλεις να μπεις σε μία αγκαλιά» εξομολογήθηκε από καρδιάς ο Ταξιάρχης Χάνος.







Πηγή

Διαβάστε επίσης: