«Ξέσπασε» και ανατρίχιασε η Άννα Κανδύλη: «Γιατί ο ανιψιός μου έχει μώλωπες από το λαιμό και κάτω;»

April 13, 2024

«Ξέσπασε» και ανατρίχιασε η Άννα Κανδύλη: «Γιατί ο ανιψιός μου έχει μώλωπες από το λαιμό και κάτω;»


Διαφ.

Η δημοσιογράφος και δικαστική συντάκτρια του MEGA, Άννα Κανδύλη, αποκάλυψε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» ένα περιστατικό που αφορά στον ανιψιό της και έθεσε ερωτήματα για την μεταχείριση του οικείου προσώπου της από τις αστυνομικές Αρχές.

Όσα ανέφερε

Συγκεκριμένα, η κ. Κανδύλη ανέφερε ότι προχθες (11/4) στην Πάτρα έγινε μια επίθεση σε ένα περιπολικο, με αποτέλεσμα λίγο μετά την επίθεση, αστυνομικές δυναμείς να βγουν για περιπολία για να εντοπίσουν τους δράστες.

Στη συνέχεια, περιγράφει ότι ο ανιψιός της βρισκόταν στα Σκαλάκια -γνωστή περιοχή στην Πάτρα- μαζί με κάποιους φίλους του, όταν τον πλησίασαν αστυνομικοί και του ζήτησαν την ταυτότητά του.

Όταν ο νεαρός ανιψιός της δικαστικής δημοσιογράφου απάντησε πως δεν την έχει μαζί του, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του.

H δημοσιογράφος τόισε ότι διάβασε τη δικογραφία και ότι προφανώς συνδέουν τον ανιψίό της με την επίθεση στο περιπολικό.

Το αναπάντητο ερώτημα της Κανδύλη όμως για το οποίο ζητά εξηγήσεις είναι το εξής: «Γιατί αυτό το παιδί από τον λαιμό και κάτω είναι γεμάτο μώλωπες; Θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει», είπε η κ. Κανδύλη.

Η δημοσιογράφος υπαινίσσεται ακόμη ένα περιστατικό αστυνομικής βίας – γι’αυτό άλλωστε και τονίζει ότι για ευκολονόητους λόγους οι μώλωπες ήταν από τον λαιμό και κάτω – και ζητά να βγει κάποιος να δώσει επίσημα εξηγήσεις.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: