Έτοιμος για όλα ο Αλέξης Γεωργούλης: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα για την μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση και όλοι μιλάνε για τις δηλώσεις του

April 15, 2024

Έτοιμος για όλα ο Αλέξης Γεωργούλης: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα για την μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση και όλοι μιλάνε για τις δηλώσεις του


Διαφ.

Για τις Ευρωεκλογές, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Πρωινό Σουσού.

«Υπάρχει το άγχος της καινούριας αρχής κοιτάμε τώρα το πώς θα βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά, σε μία νέα εκκίνηση και βλέπουμε», είπε αναφορικά με την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές.

«Έχω συνηθίσει να βρίσκομαι σε δύο μέρη σχεδόν ταυτόχρονα, οπότε δεν μου είναι κάτι δύσκολο. Το κυριότερο είναι πώς θα κάνουμε μια καλή αρχή, ώστε να έχουμε μια πορεία επιθυμητή», τόνισε για τα συνεχόμενα ταξίδια.

«Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω τηλεοπτικά, ό,τι υπάρχει στην Ελλάδα σε τηλεοπτική πρόταση θα ήθελα να τη συζητήσω, θα δούμε. Τώρα προτεραιότητα έχουν οι εκλογές. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, μόνο που πρέπει πολλά πράγματα να μπουν στο σωστό σημείο για να πούμε ότι έχουμε συμφωνία», τόνισε.

Αποστολία Ζώη για Γεωργούλη: «Όταν είχε βγει αυτό το θέμα μου έκανε εντύπωση. Δεν είχαμε τέτοια δείγματα» (video)
Στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», μίλησε για πολλά η Αποστολία Ζώη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«”Δεν είσαι εδώ” θα το πω στους γονείς μου. Έβλεπα φωτογραφίες του και μου είπε περίεργο ότι δεν είναι εδώ, δεν μπορώ να το συλλάβω.

Είχα πάει να δω τον Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη, δεν ήμουν στα καλύτερά μου τότε, του λέω την ιστορία μου και αρχίζει σιγομουρμουράει, μου λέει “πάρε χαρτί και στυλό”. Είχε βγάλει ένα κουπλέ και ένα ρεφρέν, πρέπει να το βρω αυτό. Ήταν έτοιμος να χάσει την πτήση αλλά έγραφε τραγούδι εκείνη την ώρα. Ξέραμε ότι υπήρχε πρόβλημα αλλά ο Βασίλης ήταν “βουνό”. Λες ένας μύθος θα το ξεπεράσει!

Το φλερτ στα social είναι πολύ σοβαρό, μου κάνουν μόνο προτάσεις γάμου! Δίνω σημασία στην ηλικία αν θα γνωρίσω κάποιον από κοντά. Μικροδείχνω και υπάρχει ένα φλερτ από μικρότερους άντρες. Θα ρωτήσω αν είναι κάτι που με ενδιαφέρει.







Πηγή

Διαβάστε επίσης: