Ίσως η πιο όμορφη Ελληνίδα σήμερα: Η Νίνα Λότσαρη ποζάρει με το απόλυτο τζιν & όλες τρέχουν να την αντιγράψουν

April 16, 2024

Ίσως η πιο όμορφη Ελληνίδα σήμερα: Η Νίνα Λότσαρη ποζάρει με το απόλυτο τζιν & όλες τρέχουν να την αντιγράψουν


Διαφ.

Στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Δημήτρη Γκρίτζαλη στο Κολωνάκι, φιλοξένησε μια εκλεκτή κοινωνική εκδήλωση την περασμένη εβδομάδα, με σημαντικούς καλεσμένους. Η εκδήλωση είχε ως κύριο αντικείμενο την παρουσίαση της καινοτόμας υπηρεσίας ανανέωσης και ανόρθωσης δέρματος Secret RF. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν απευθείας με τον ιατρό για τη θεραπεία, να κατανοήσουν τα πλεονεκτήματά της και να δουν δείγματα των αποτελεσμάτων καθώς ακόμα και να ενημερωθούν για τις ευρύτερες εξελίξεις στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής.

Παρόντες στο κάλεσμα ήταν πολλοί celebrities. Στην παρουσίαση παρευρέθηκε και η Νίνα Λοτσάρη. Η καλλίφωνος επέλεξε ένα casual αλλά πολύ εντυπωσιακό ντύσιμο. Πιο συγκεκριμένα πόνταρε σε ένα λευκό Τ-shirt με τζιν flared παντελόνι με τελείωμα σε σχήμα καμπάνα.

Να θυμίσουμε πως και η Ολυμπία Χοψονίδου έχει επιλέξει παρόμοιο denim σχέδιο. Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη δοκίμασε σε έξοδό της ένα λευκό Τ-shirt που συνδύασε με ένα εκκεντρικό cropped τζιν παντελόνι του οίκου Alaïa.

Το συγκεκριμένο ρούχο είναι από τη νέα συλλογή του οίκου για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-’23 και κοστίζει 1.800 ευρώ περίπου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: