Έξαλλη η Φαίη Σκορδά μετά τον σάλο: «Μην μας προκαλείτε!» – Τι συμβαίνει;

April 16, 2024
Η Φαίη Σκορδά εξαγριωμένη μετά τον χαμό: Μην μας προκαλείτε! – Τι συμβαίνει;

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά μετά τον σάλο: Μην μας προκαλείτε! – Τι συμβαίνει;


Διαφ.

Ο σάλος που έχει δημιουργηθεί μετά το δημοσίευμα για την συμμετοχή της Κύπρου στην φετινή Eurovision (δείτε το εδώ) συζητήθηκε έντονα το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay’s Time, με την παρουσιάστρια να εκνευρίζεται και να μην μπορεί να το κρύψει.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά δήλωσε πως δεν μπορεί να δεχθεί, ειδικά μετά την περσινή χαμηλή βαθμολογία της Ελλάδας στην γειτονική χώρα, πως θα συμβεί κάτι αντίστοιχο, το οποίο έχει αποφασιστεί ήδη, και άρα αφήνει να εννοηθεί πως είναι στημένο.

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά για τον σάλο με την Κύπρο στην Eurovision

Πέρσι δώσαμε 4 και η Κύπρος 12 και είχε γίνει ένας μεγάλος ντόρος. Δηλαδή ο κόσμος το σχολίασε στα social media, πόσο ντροπή που δώσαμε 4 στην Κύπρο, ενώ όλα τα προηγούμενα δίναμε 12άρι. Είθισται να στηρίζουμε την Κύπρο και στη βαθμολογία, όπως γίνεται γενικά στον διαγωνισμό. Πέρσι που δεν έγινε, έγινε ένας κακός χαμός. Και ο κύριος Ζούλας επιμένει και ξύνει την πληγή. Δε με νοιάζει αν απέρριψαν πέρσι το τραγούδι. Εμείς περιμένουμε να δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο. Έτσι λειτουργεί η Eurovision, είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να παίρνει τον λόγο και να επισημαίνει:

Αυτό είναι λάθος, δεν λειτουργεί έτσι η Eurovision. Το 4άρι δεν μου άρεσε, αλλά δεν θεωρώ ότι πάντα, απνευστί, πρέπει να δίνουμε 12άρι. Έχω ασχοληθεί με τη Eurovision 3 φορές, με 3 διαφορετικούς προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους, ποτέ κανείς δεν σήκωσε τηλέφωνο να μας πει τι βαθμό να βάλουμε. Ας αποφασίσουμε αν θέλουμε ανεξάρτητους ανθρώπους ή κάποιους που να τους χειραγωγήσουμε. Δεν μου άρεσε ούτε εμένα η άποψή τους, αλλά αυτή ήταν και είναι σεβαστή. Θέλουμε να είναι στημένο;.

Μα το λέει ότι είναι στημένο, το υποννοεί, αναφώνησε τότε η παρουσιάστρια, με τον Άγγελο Βουράκη να δηλώνει με έντονο ύφος: Με ξεπερνάει ότι θα γίνει διπλωματικό επεισόδιο για την Eurovision.

Άμα σε ξεπερνάει να μην κάνεις αυτή τη συζήτηση για τις βαθμολογίες σε σύσκεψη, γιατί κι αυτό είναι λίγο κουτσομπολίστικο. Στο τέλος της ημέρας όλοι οι Έλληνες απλά θέλουμε να δώσουμε ένα 12άρι στην Κύπρο. Μην μας προκαλείτε! Δώστε το και αφήστε το καλό. Επειδή έχουμε λοιπόν σοβαρά θέματα, δώστε το να τελειώνουμε, συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, να επιμένει και να παίρνει το μέρος της αντίπαλης πλευράς, λέγοντας:

Είναι κουτσομπολιό αυτό που έγραψε ο πρέσβης! Αναφέρεις σε επίσημο διάβημα κάτι τέτοιο;, για να του πει η παρουσιάστριά: Κι εγώ συμπαθώ τον κύριο Ζούλα, δεν χρειάζεται να κάνεις έτσι.

Δεν λέω για συμπάθεια…Τι σχέση έχει αυτό; Κατηγορώ γιατί μου φαίνεται κουτσομπολιό. Γιατί να πιστέψουμε τον έναν και όχι τον άλλο, κατέληξε εκείνος και επειδή δεν ήθελαν να δώσουν περαιτέρω έκταση το έληξαν εκεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: