“Άστραψε και βρόντηξε” ο Κολυδάς: «Σεβαστείτε λίγο την αγάπη και το μεράκι μου»

April 23, 2024

“Άστραψε και βρόντηξε” ο Κολυδάς: «Σεβαστείτε λίγο την αγάπη και το μεράκι μου»

ad1

Διαφ.

Θοδωρής Κολυδάς: Η ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ

ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ….

Γράφω από μεράκι και μόνο, σχεδόν σε καθημερινή βάση, άρθρα και σχόλια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, με σκοπό την σωστή ενημέρωση όλων των πολιτών αλλά και των φορέων της Πολιτείας. Πάνω από 30 χρόνια συνολικά.

Μάλλον από σήμερα είναι η τελευταία φορά που αποκρύπτω λογότυπα και δεν εκθέτω τα ΜΜΕ που κάνουν mix αναρτήσεών μου με ψευδείς τίτλους παραπλανώντας τους αναγνώστες τους. Αν η κατάσταση συνεχιστεί, δηλαδή να παρουσιάζονται διαφορετικές δηλώσεις από αυτές που έχω ήδη κάνει στις αναρτήσεις και τα άρθρα μου, τότε θα αναφέρεται το μέσον που παραποιεί την είδηση. Μη το εκλάβετε ως “απειλή” . Δεν έχω σκοπό να κηρύξω ούτε “ανένδοτο” αγώνα, αλλά ούτε και να παραστήσω τον Δον Κιχώτη σε μια αντιπαράθεση που θα είναι “χαμένη από χέρι” .

Πριν από λίγες μέρες είχαν “εφευρεθεί” ανάλογες διαφωνίες και “κόντρες” μεταξύ των μετεωρολόγων για την ονομασία του χαμηλού που μας επηρέασε.

Σεβαστείτε λίγο την αγάπη μου όχι μόνο για την Μετεωρολογία, αλλά και το μεράκι που έχω για την σωστή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Ξαναδιαβάστε το άρθρο μου και κατανοείστε επιτέλους οτι η σκόνη της Τρίτης δεν έρχεται από την Αράλη.

Την είδηση άλλωστε την χάσατε την περασμένη βδομάδα, όταν αναφέρατε τότε οτι η σκόνη έρχεται από την Αφρική, ενώ ερχόταν από την Αράλη . Τότε που είχε 8 μποφόρ βοριά … Κρίμα, γιατί σε κάποια από αυτά τα media υπάρχουν άνθρωποι όπου κατά το παρελθόν έχω συνεργαστεί μαζί τους. Αλήθεια , υπάρχει κάποια αρχή δεοντολογίας , η οποία έχει την αρμοδιότητα ή την βούληση να βάλει μια τάξη σε αυτό το Χάος?


Πηγή

Διαβάστε επίσης: