«Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στην ηλικία της»: Τα σκληρά λόγια του Μαμαλάκη στην Βέφα Αλεξιάδου & η απάντηση

April 26, 2024

«Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στην ηλικία της»: Τα σκληρά λόγια του Μαμαλάκη στην Βέφα Αλεξιάδου & η απάντηση

ad1

Διαφ.

Η Βέφα Αλεξιάδου, η γνωστή σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, απάντησε στις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη για την απόφασή της να εμπλακεί στην πολιτική και συγκεκριμένα στις Ευρωεκλογές. Ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε αναφερθεί στην ηλικία της Βέφας, λέγοντας ότι «λυπάται που έμαθε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική, δεν έπρεπε να το κάνει στην ηλικία της».

Η απάντηση της

Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα μίλησε στο «Πρωινό ΣουΣού» και τον Ηλία Σκουλά. «Είμαι πολύ χαρούμενη για την τιμή αυτή την περίμενα πολύ καιρό από την πατρίδα μου. Έχω προβάλει τη χώρα μου σε έξι χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσω της μαγειρικής μου. Όπου πας στο εξωτερικό, θα φας ελληνική κουζίνα κι αυτό το κατάφερε η Βέφα μέσα από την τηλεόραση», είπε αρχικά η Βέφα Αλεξιάδου.

Τέλος για τις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη, η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε: «Αυτά που είπε ο κύριος Μαμαλάκης, τα είπε με αγάπη, όπως θα έλεγα κι εγώ. Δεν τα είπε ο κύριος Μαμαλάκης με κακία, είμαστε πρώτοι φίλοι. Μην ψάχνεις να βρεις κάτι μεταξύ εμού και του Μαμαλάκη, είμαστε αγκαλίτσα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: