Κατερίνα Καινούργιου: Οι δημόσιες ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλιά της – Αγκαλιασμένες σε σπάνια κοινή έξοδο

May 2, 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Οι δημόσιες ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλιά της – Αγκαλιασμένες σε σπάνια κοινή έξοδο

ad1

Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει σήμερα, Τετάρτη 1/5, τα γενέθλιά της. Επέλεξε να μην τα γιορτάσει όπως κάθε χρόνο στο πλατό της εκπομπής της, Super Κατερίνα, με στολισμούς, τούρτες, λουλούδια και βίντεο με ευχές από τους φίλους και τους συνεργάτες της (δείτε εδώ τον λόγο), ωστόσο τα social media της κατακλείστηκαν με φωτογραφίες, βίντεο και ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που της ευχήθηκαν δημόσια είναι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία βρίσκεται επίσης στον ALPHA και τις παραδίδει την σκυτάλη της ψυχαγωγίας κάθε πρωί. Οι δυο τους, μάλιστα, πριν από κάποιες μέρες άνοιξαν τις καρδιές τους η μία στην άλλη ως καλεσμένες η μία στο Happy Day και η άλλη στο Super Κατερίνα.

Οι δημόσιες ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Κατερίνα Καινούργιου

Η μελαχρινή παρουσιάστρια, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, όπου είναι αγκαλιασμένες και έγραψε χαρακτηριστικά: «Happy Birthday my darling».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: